T.Siro mat plafon baza AP 9lit

Home Obrada unutrasnjih zidova Vodoperive boje T.Siro mat plafon baza AP 9lit
Siro mat za plafon, baza AP (bela), je vodorazrediva akrilna (periva) lateks boja za zaštitu plafonskih i zidnih površina u enterijeru sa što manjim efektom refleksije, otporna na mokro trljanje.
Od 2.190,00 RSD
Na stanju
Glavna Šifra
8855161_c
T.Siro mat plafon baza AP 0.9lit
Količina: 0.9 L  
2.190,00 RSD
T.Siro mat plafon baza AP 2.7lit
Količina: 2.7 L  
6.360,00 RSD
T.Siro mat plafon baza AP 9lit
Količina: 9 L  
14.550,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Siro mat za plafon, mat, baza AP (bela), od 9l, je vodorazrediva akrilna (periva) lateks boja za zaštitu plafonskih i zidnih površina u enterijeru sa što manjim efektom refleksije, otporna na mokro trljanje. Karakteristike: Koristi za zaštitu novih i prethodno obojenih plafonskih i zidnih površina od: gleta, betona, maltera, cigle, građevinskih blokova, gips-karton ploča, drvenih panel ploča; lako nanošenje, brzo sušenje, odlična pokrivnost i belina, perivost klasa II prema standardu SFS-EN13300, sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu). Upotreba: Promešati dobro pre upotrebe i razblažiti sa vodom, ako je potrebno. Naneti jedan ili dva sloja premaza sa valjkom, četkom ili sprejom. Suv na prašinu nakon 30 minuta. Ponovno premazivanje nakon 2-4 sata. Očistiti alat sa vodom. Preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata) da se očisti stvrdnuta boja sa četke. Napomena: Preporučuje se upotreba Luja Univerzalne podloge pre apliciranja Siro mat latex boje na zidne površine. Nijanse: Baza AP bela; svetle nijanse dostupne po Tikkurila Symphony ton karti. Potrošnja: Za ne upijajuće površine 9-11 m2/l, upijajuće površine 5-7 m2/l. Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex / Platinum valjak Micmex. Pakovanje: 9l. Stepen sjaja: Pun mat.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda na unutrašnje zidne površine, iste prvo očistiti, odmastiti i ukloniti sve nepravilnosti. Nakon toga zidne površine tretirati sa Tikkurila Luja prajmerom koji se namenski koristi za akrilne (latex) boje. Sačekati da se Lujin prajmer osuši (vremesnki period od 4 do 6 sati) posle čega treba naneti dobro promešan u Siro mat u 2 ruke, takodje u vremenskom periodu od 4 do 6 sati. Krajnje sazrevanje boje je nakon 28 dana (izbegavati čišćenje zidova u tom periodu) posle čega se zidovi tretirani sa Siro mat latex bojom mogu brisati vlaznom fiber krpom i vodom.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.