Geometrijski motivi

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-40 od 50

Set Descending Direction
Page
po strani

Želite originalne i jedinstvene efekte u vašem domu -  koristite geometrijske tapete

Geometrijski motivi tapeta postali su popularan izbor za dekoraciju enterijera, posebno ukoliko želite moderan i originalan izgled prostorija. Za postizanje zanimljivog kontrasta sa jednobojnim zidovima, geometrijske tapete su pravi izbor za vas.  Takođe, možete ih kombinovati sa drugim dezenima poput cvetnih tapeta ili tapeta sa teksturama za stvaranje jedinstvenog izgleda.

Ukoliko planirate korišćenje u manjim prostorijama, geometrijske tapete mogu dodati dubinu i dimenziju, dok njihovo postavljanje u većim prostorijama može imati elegantan i efektan uticaj.

Uklapanje različitih geometrijskih dezena, ali različitih veličina i oblika, može dodati dinamiku prostoru i vizuelni efekat.

Ako treba da uklopite geometrijske tapete sa drugim dekorativnim elementima, važno je da imate na umu ravnotežu. Kombinovanje geometrijskih tapeta sa različitim vrstama nameštaja i dekora, poput jastučića i zavesa, može biti uspešno ako koristite slične boje i stilove. U suprotnom, prostorija može delovati pretrpano i konfuzno.

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor geometrijskih tapeta, kao i ideje kako da ih uklopite u enterijer. Takođe, za vas smo izdvojili i sledeće moderne modele tapeta:

© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.