Fototapete

Nemačka kompanija Komar proizvodi i prodaje fototapete već više od 50 godina i tokom decenija se razvila u jednog od vodećih svetskih proizvođača. Komar fototapete se nalaze dugo na našem tržištu i postale su sinonim za fototapete. Visokokvalitetni materijali i jedinstveni, pažljivo birani, raznoliki motivi. Za svaki dom, svaku prostoriju.

Saznaj više + Zatvori -
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-40 od 218

Set Descending Direction
po strani

Fototapete po meri za savršeno uređenje svakog doma - Unesite novu dimenziju

Fototapete su izvanredan način da unesete živost i dinamiku u vaš prostor. Uoliko ste ljubitelj pejzaža mi vam možemo ponuditi pupularne i savršene pejzažne fototapete ili ste više ljubitelj urbanog stila na našem sajtu možete pronaći kvalitetne fototapete sa gradskim motivima. Ali nismo zaboravili ni na najmlađe članove porodice. Pa tako za vaše mališane smo izdvojili fototapete sa motivima životinja ili omiljenim crtanim junacima.

Sve fototapete su napravljene od kvalitetnih materijala i dolaze u različitim dimenzijama kako bi se prilagodile različitim veličinama zidova.

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor modernih fototapeta po meri svake prostorije. 

Učinite svoj dom elegantnim i jedinstvenim uz 3D fototapete za zidove

Fototapete za zidove  su savršen izbor za one koji žele da svoj dom učine unikatnim i upečatljivim. Međutim, ako želite da vaši zidovi zaista privuku pažnju, trebalo bi da razmislite o 3D fototapetama. Ove tapete će vašem prostoru dati novu dimenziju i stvoriti iluziju dubine, pa čak i pokreta. Kada postavite 3D fototapetu na zid, dobićete efekat koji će privući pažnju svakog ko uđe u prostoriju.

U našoj ponudi možete pronaći savršene tapete za zidove koje će se odličnouklopiti u vašu unutrašnjost, poput pejzaža, gradova, životinja, geometrijskih oblika i još mnogo toga. Bez obzira na to šta odaberete, 3D fototapeta će svakako učiniti vaš prostor spektakularnim.

 

Visokokvalitetne fototapete po pristupačnoj ceni samo u Romi

Sama cena fototapeta zavisi od izbora dezena, dimenzija i modela. Ukoliko želite da dodate novu dimenziju vašim zidovima i ukasite ih na poseban način posetite naš sajt i poručite odgovarajuču fototapetu već danas.

U našoj ponudi možete da pronađete nephodne alate i prateći pribor za postavljanje tapeta, a ukoliko planirate veće renoviranje vašeg doma ili poslovnog prostora na našem sajtu možete pogledati kvalitetne boje za zidove.