Kitovi za drvo

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Filteri
Cena
Pogledaj kao Grid List

5 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Tessarol akrilni kit Helios

  Tessarol akrilni kit Helios

  Od 430,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. Tessarol brusni kit Helios

  Tessarol brusni kit Helios

  Od: 480,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

Drvene površine, bilo da je reč o nameštaju, podovima, čamcima ili malim predmetima, zahtevaju pažljivo održavanje kako bi zadržale svoju lepotu i funkcionalnost. Bilo da je u pitanju popunjavanje nepravilnosti, priprema za bojenje ili obnova parketa, različiti gitovi nude rešenja koja osiguravaju dugotrajnost i estetiku drvenih površina. 

Kit za drvo

Drvo kao prirodni materijal zahteva posebnu pažnju i zaštitu kako bi zadržalo svoj prirodni izgled i trajnost. Git za drvo je esencijalni proizvod za svakog majstora ili entuzijastu koji radi sa drvenim površinama. To je proizvod koji pomaže u očuvanju i obnovi različitih vrsta drvenih površina. Kit za drvo je posebno formulisan proizvod koji služi da popuni nepravilnosti i oštećenja na drvenim površinama, pružajući glatku osnovu za dalju obradu, bojenje ili lakiranje. Kada je u pitanju git za drvo, važno je odabrati pravi proizvod u zavisnosti od vrste drva i namene. Ukoliko je u pitanju obojena površina, možete birati kit za drvo u boji ili jednostavno koristiti git neutralnih boja, budući da se svaki git za drvo može bojiti bojama i lakovima za drvo.

Akrilni kit za drvo

Akrilni gitovi su ekološki proizvodi koji su laki za upotrebu, brzo se suše, ne ispuštaju mirise tokom sušenja i lako se koriste. Akrilni kit za drvo je posebno formulisan da pruži glatku i čvrstu površinu, pripremajući drvo za dalje bojenje. Akrilna baza ovog kita osigurava odlično prijanjanje dugotrajnost. Akrilni kit za drvo je netoksičan, tako da se može koristiti i za reparaciju dečijih igračaka. Ovaj tip gitova posebno se preporučuje za veće pukotine i udubljenja, a kod većih udubljenja preporučljivo je raditi u barem dve faze, umesto nanošenja veće količine gita odjednom.

Brusni kit za drvo

Brusni kit za drvo je još jedan kvalitetan proizvod koji je dizajniran da izravna površinu i pripremi je za dalje obrade. Njegova karakteristika je do što dobro podnosi brušenje, odnosno brušenje uklanja samo sloj iznad željenog nivoa, dok je ostatak i dalje čvrsto vezan za drvo. Često se koristi za popravke manjih razmera, poput obnove ramova za slike ili površine stolova. Najčešće se nanosi u tanjem sloju od kitova koji služe za generalnu sanaciju rupa i pukotina. Brusni kit je idealan za pripremu površine pre bojenja ili lakiranja, osiguravajući da boja ili lak prianjaju ravnomerno.

Git za parket

Parket je jedan od najpopularnijih podnih obloga zbog svoje estetike i trajnosti. Git za parket je proizvod koji pomaže u očuvanju i obnovi parketa. Ovaj git je formulisan da popuni pukotine i oštećenja na parketu, pružajući glatku i ravnu površinu. Obnova parketa može se obavljati korišćenjem dve formule, pri čemu je prva namnjena popunjavanju većih rupa, a druga za finalne radova. Takođe se mogu koristiti all-in-one rešenja. Git za parket može biti na bazi gipsa, ulja ili akrila. Svaki ima svoje prednosti i nedostatke, pa je tako npr. akrilni git elastičniji ali slabije prijanja. Vredi napomenuti da parketi koji imaju veća oštećenja često imaju i problem sa podlogom, te je potrebna potpuna zamena. Kada je reč o oštećenjima na novom parketu, poput rupa i ogrebotina, na se lako uklanjaju korišćenjam gita za parket. 

© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.