Osnovna zaštita drveta

Filteri
Filteri
Cena
Pogledaj kao Grid List

9 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Durlin laneni firnis Helios

  Durlin laneni firnis Helios

  Od: 710,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. BELLES lazurna impregnacija Helios

  BELLES lazurna impregnacija Helios

  Od: 1070,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 3. ZIZOL CLASSIC 5/1

  ZIZOL CLASSIC 5/1

  Od: 240,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 4. Sredstvo za otklanjanje štetočina iz drveta Belinka

  Sredstvo za otklanjanje štetočina iz drveta Belinka

  Od: 1050,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

Osnovna zaštita drveta: Impregnacija i zaštita od spoljnih uticaja 

Impregnacija drveta i zaštita drveta od spoljnih uticaja su ključni koraci u očuvanju i produženju životnog veka drveta. Drvo je prirodni materijal koji je izuzetno lep i funkcionalan, ali je takođe podložno raznim spoljnim faktorima koji mogu ubrzati njegovu degradaciju. Zbog toga je neophodno primeniti odgovarajuće mere zaštite kako bi se sačuvala njegova trajnost i estetika. 

Impregnacija drveta: dubinska zaštita 

Impregnacija drveta je proces tretiranja drveta posebnim sredstvima kako bi se postigla dubinska zaštita. Ovaj postupak se često naziva i dubinskom impregnacijom drveta. Impregnacija se sprovodi kako bi se sprečila propadanje drveta usled vlage, gljivica i insekata. Dubinska impregnacija drveta je posebno važna kada se radi o drvetu koje će biti izloženo uticajima spoljne sredine, kao što su fasade, ograde ili terase. 

Naša ponuda proizvoda za impregnaciju drveta uključuje širok spektar sredstava visokog kvaliteta. Proizvodi za impregnaciju su dizajnirani da prodru duboko u strukturu drveta, stvarajući pouzdanu barijeru koja štiti drvo od vlage, UV zračenja i drugih štetnih faktora. 

Zaštitite drvo spolja sa odgovarajućim premazima 

Zaštita drveta spolja je ključna za očuvanje lepote i trajnosti svih spoljnih drvenih površina. Drvo koje je izloženo sunčevim zracima, kiši, snegu i vlagi brže može propasti ako nije zaštićeno odgovarajućim premazima. Zaštita drveta spolja uključuje primenu premaza kao što su firnis za drvo, lakovi i impregnacije koje stvaraju zaštitni sloj na površini drveta. 

Firnis za drvo je jedan od proizvoda koji se često koristi za zaštitu drveta spolja. On ne samo što štiti drvo od vremenskih uslova, već i ističe njegovu prirodnu lepotu. Roma nudi različite vrste premaza za drvo koji će vam pomoći da očuvate i poboljšate izgled svih vaših drvenih površina. 

Zaštita drveta od vode je najbitnija 

Zaštita drveta od vode je posebno važna, jer voda može prodreti duboko u strukturu drveta i uzrokovati truljenje i deformaciju. Impregnacije i premazi koje možete pronaći na našoj ponudi su formulisani da odbiju vodu i spreče njeno prodiranje u drvo. Ovo je ključno kako za spoljne, tako i za unutrašnje drvene površine. 

Uzimajući u obzir značaj zaštite drveta, Roma nudi širok izbor proizvoda na ovoj stranici koji će vam pomoći da sačuvate lepotu i funkcionalnost svih vaših drvenih projekata. Bez obzira da li se radi o impregnaciji, firnisu ili drugim premazima, naši proizvodi su pažljivo odabrani kako bi se osiguralo da vaše drvo ostane zaštićeno i dugotrajno. 

Sa odabirom proizvoda iz našeg asortimana možete biti sigurni da će vaša investicija u drvene površine biti adekvatno zaštićena, čime se produžava njihov vek trajanja i čuva estetika. Zaštićeno drvo može trajati gotovo neograničeno dugo, ali samo ako se sa zaštitom počne na vreme. 

© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.