Tapete na pruge

Saznaj više + Zatvori -
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Tapete na purge - Umetnost kombinovanja prugastih tapeta za unikatan izgled enterijera

Prugaste tapete su idealno rešenje za dekoraciju soba ili poslovog prostora, jer stvaraju iluziju vizuelnog povećanja prostora.

Njihovim postavljanjem na zid dobijate utisak da je soba prostranija, šira, viša ili niža, u zavisnosti od rasporeda pruga. Na našem sajtu možete pronaći tapate sa prugama u različitim dimenzijama pruga, veličini, širini i boji. Obično se izrađuju od papira, vinila i platna što ih čini pogodnim za postavljanje na zid. 

Pored toga što ih možete koristiti za postizanje efekta prostranosti, prugaste tapete možete upotrebiti za dodavanje dinamike i upečatljivosti prostoru.

Uklapanje prugastih tapeta u enterijer može biti veoma zanimljivo i kreativno. Tapete na pruge možete kombinovati u različitim širinama i bojama. Ako želite možete ih  postavljati na jedan zid i na taj način naglasiti određeni deo prostorije, ili ih možete kombinovati sa drugim dekorativnim elementima koji se takođe oslanjaju na pruge, poput tepiha ili jastuka. 

Ako razmišljate o kupovini prugastih tapeta za svoj dom ili kancelariju, savetujemo Vam da razmotrite opcije koje su dostupne na našem sajtu i potražite savete stručnjaka za uređenje enterijera kako biste dobili najbolje moguće rezultate. Za još bolji izgled ostalih prostoji možete pogledati na našem sajtu sledeće modele tapeta: