Ulje za drvo

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Filteri
Cena
Pogledaj kao Grid List

11 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Valtti wood oil Tikkurila

  Valtti wood oil Tikkurila

  Od: 1690,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. Ulje za gazne drvene površine Belinka

  Ulje za gazne drvene površine Belinka

  Od: 2420,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

Zaštitite i istaknite lepotu drvenih površina: Ulje za očuvanje trajnosti u enterijeru i eksterijeru

Ulje za zaštitu drveta koristi se u enterijeru i eksterijeru, kako bi se očuvala lepota i trajnost drvenih površina. Ulja su prirodan proizvod koji pruža efikasnu zaštitu drveta od različitih štetnih uticaja. Koristi se na površinama koje nisu lakirane ili bojene. 

U enterijeru, ulje za zaštitu drveta se često koristi za tretiranje nameštaja, parketa, stepenica i drugih unutrašnjih drvenih površina. Ulje naglašava prirodnu lepotu drveta, ističući boje i teksture. Osim toga, ulje pruža prirodan mat izgled, bez stvaranja slojeva ili visokog sjaja. Ulje prodire duboko u drvo, hraneći ga i sprečavajući isušivanje, što produžava vek trajanja drvenih površina u enterijeru. Takođe, ulje je uglavnom ekološki prihvatljiv proizvod bez jakih hemijskih isparenja, što je posebno važno u unutrašnjim prostorima.

U eksterijeru, ulje za zaštitu drveta se koristi za tretiranje terasa, ograda, pergola i drugih spoljnih drvenih elemenata. Njegova upotreba obezbeđuje izuzetnu otpornost drveta na vlagu, UV zračenje, insekte i truljenje. Ova zaštita omogućava da drvo duže zadrži svoj prirodni izgled i čvrstinu, što je od vitalnog značaja za dugotrajnost spoljnih konstrukcija. Ulje takođe omogućava drvetu da diše, sprečavajući zadržavanje vlage u drvetu i smanjujući rizik od pucanja ili deformacija.

© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.