Zidne dekoracije

Saznaj više + Zatvori -
Filteri
Filteri
Dezen
Pogledaj kao Grid List

27 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Sigurno ste se nekad zapitali kako da osvežite izgled svojih zidova i pretvorite svoj dom u udobno i inspirativno mesto za boravak. Na našem sajtu, nudimo širok izbor proizvoda za dekoraciju zidova koji će vam pomoći da postignete željeni efekat. Bez obzira da li želite da dodate malo boje, teksture ili personalnog šarma, imamo sve što vam je potrebno.

Stikeri i nalepnice za zidove

Stikeri i nalepnice su jednostavan način da brzo transformišete svoje zidove. Naša kolekcija stikera obuhvata različite motive, boje i veličine, od apstraktnih dizajna do dečjih junaka. Samolepljivi i laki za postavljanje, stikeri su odličan izbor za brzu promenu izgleda vašeg prostora. Samo odlepite i zalepite!

Pena dekoracija

Pena dekoracija dodaje dimenziju i teksturu zidovima. Ovi 3D paneli dolaze u različitim geometrijskim oblicima i dezenima. 

Merači visine

Za roditelje, meraci visine su sjajan način da prate rast vaše dece. Naši merači visine sadrže različite motive za dečake i devojčice i lako se postavljaju na zid. 

Bordure

Bordure su savršene za one koji žele dodatni akcenat oko prozora, vrata ili duž ivica zidova. Naša kolekcija bordura obuhvata različite dezene i boje.

Lampe za zid

Ako tražite funkcionalnu dekoraciju, naše zidne lampe su odličan izbor. Postavite ih iznad kreveta, u hodniku ili bilo gde gde želite dodatno osvetljenje. Naša ponuda obuhvata različite stilove, tako da možete pronaći savršenu lampu koja će se uklopiti u vaš enterijer.

Wall art

Wall art je klasičan način da izrazite svoju kreativnost i ukus. Naša kolekcija obuhvata slike, plakate, i druge umetničke komade koji će dodati karakter vašem prostoru. Izaberite motive koji vam se dopadaju i stvorite galeriju na svojim zidovima.

Kreda markeri

Kreda markeri su praktični za one koji vole da pišu ili crtaju po zidovima. Koristite ih za beleženje poruka, pravljenje planera ili jednostavno za kreativno izražavanje. Brzo se brišu i mogu se koristiti na različitim površinama.