Aditivi za Betone

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Filteri
Cena
Pogledaj kao Grid List

9 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Estriplast Sika

  Estriplast Sika

  Od: 2768,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. SIKA Mix Plus

  SIKA Mix Plus

  Od: 525,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 3. SIKA Control 100 AER

  SIKA Control 100 AER

  Od: 1445,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 4. SIKA Antifreeze

  SIKA Antifreeze

  Od: 430,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 5. Sika plastocrete N

  Sika plastocrete N

  Od: 1710,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 6. Sika Latex - Aditiv za beton

  Sika Latex - Aditiv za beton

  Od: 712,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

Aditivi za beton su neizostavni deo svih većih građevinskih radova. Aditivi imaju dvojaku ulogu, pre svega da olakšaju rad sa betonom, kako bi se beton lakše oblikovao i sipao, dok je druga uloga omogućavanje da radi u veoma hladnim i veoma vrućim uslovima, te kako bi beton duže trajao u svim uslovima. 

Aditivi za beton - njihova namena

Od vrste građevinskih radova zavisi kakav će se aditiv za beton koristiti. Postoje aditivi koji služe da spreče prodor vode do čega dolazi usled pukotina i rupa. Za gradnju puteva, mostova, brana i sličnih konstrukcija koriste se aditivi koji dodaju mehuriće vazduha u beton, kako bi beton bio elastičniji.  


Ne treba zaboraviti i aditive za beton koji se upotrebljavaju u zimskim uslovima. Tečnog stanja, mogu se koristiti tokom mešanja u mešalici ili ugradnje betona na licu mesta. Našu ponudu čine i aditivi za beton čija je namena da omoguće bolje prianjanje starog i novog betona koji se nanosi.

Plastifikatori za beton i nega

Plastifikatori za beton koriste se za većinu krupnijih radova, jer omogućavaju da se beton lakše meša i sipa, odnosno sprečava da se čestice betona zgrudvaju. Sličnu ulogu imaju i retardanti, koji pomažu da se uspori stvrdnjavanje betona.


Za negu betona koristimo proizvode koji učvršćuju betonsku površinu. Predstavljaju završnu obradu i premaz preko armiranog betona nakon obrade mašinskim gletovanjem. Ova sredstava su veoma važna, jer poboljšavaju otpor na habanje, odlično se odupiru prodoru vlage, smanjuju apsorpciju podloge, dobro prianjaju, brzo se suše i mogu se naneti istog dana kada se ugradi beton. 

© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.