Lakovi za parket

Saznaj više + Zatvori -
Filteri
Filteri
Dezen
Pogledaj kao Grid List

13 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Lignoluks lak za parket Helios
  #2409_c
  CENA Od 1.380 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 2. Lignoluks lak za parket Uretan Helios
  #42564502_c
  CENA Od 1.140 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 3. Lak za parket Hemmax
  #130824_c
  CENA Od 1.310 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 4. Osnovni lak za parket 1k Helkios
  #1850_c
  CENA Od 1.070 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 5. Podloga za lak za parket ER Lac
  #5045_c
  CENA Od 1.403 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
po strani

Lakovi za parket služe da daju visok i postojan sjaj raznim drvenim elementima u enterijeru, kao što su lajsne, brodski pod, sportske dvorane, stepenište i slični drveni predmeti. Veoma su otproni na hemijska sredstva i imaju fantastičnu površinsku tvrdoću. 

Lakovi za parket - vrste

Većina lakova koji se koriste u praksi su dvokomponentni lakovi, što znači da se komponenta A i B mešaju neposredno pred početak lakiranja i lak se mora naneti u roku od 12 sati. Kako bi se smanjila potrošnja dvokomponentnog laka, često se koriste osnovni lakovi, jednokomponentni ili dvokomponentni, koji služe kao prvi sloj.

Prilikom kupovine laka za parket, najvažnije da birate proizvode u skladu sa vrstom poda, očekivanim načinom eksploatacije i vašim željama u vezi finalnog izgleda. U našoj ponudi nalaze se mat, polumat i sjajni lakovi za parket. 

Osim dvokomponentnih, u prodaji su i jednokomponentni lakovi za parket, često na vodenoj bazi, koji su namenjeni za površine srednjeg opterećenja. Takođe, u ponudi imamo i lakove za parket koji su namenjeni za sportske dvorane. Ova vrsta laka za parket se nanosi na površine koje trpe ogromna opterećenja. Izuzetno su otporni na habanje i tragove obuće, uz to su na vodenoj bazi. 

Pre bilo kakvog nanošenja laka za parket, važno je da podloga bude spremna - suva i očišćenja. Potom je neophodno naneti providni vezivni i jednokomponentni prajmer na bazi specijalnih sintetičkih smola. Naš asortiman proizvoda sadrži sve neophodne artikle za pripremu i lakiranje parketa, kao i drugih drvenih površina i elemenata u vašem stanu ili kući. 

Cene lakova za parket

Cene lakova za parket zavisi od više faktora, poput veličine pakovanja (da li je u pitanju litarsko ili 5L), proizvođača i namene laka za parket. U našoj ponudi možete naći najkvalitetnije tipove laka za parket, kao i proizvode za pripremu površine. Ako imate nedoumice koji lak da kupite, slobodno nas pozovite.