Kamena vuna

Saznaj više + Zatvori -
Filteri
Filteri
Dezen
Pogledaj kao Grid List

2 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Kamena vuna FKD-S Knauf
  #15115200_c
  CENA Od 900 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 2. Kamena vuna FKD-N Knauf
  #404010_c
  CENA Od 1.270 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
po strani

Kamena vuna - Stvorite zdravu i energetski efikasnu sredinu

Kamena vuna je građevinski materijal koji se dobija topljenjem i preradom kamena, najčešće bazalta ili dijabaza. Izuzetno je otporna na toplotu, vatru i vlagu, a istovremeno je i paropropusna, što znači da omogućava zidovima da "dišu". Zbog svojih odličnih termoizolacionih i akustičnih svojstava, kamena vuna se koristi za izolaciju zidova, podova, plafona, krovova, kao i za zvučnu izolaciju prostorija.

Najzastupljenije debljine kamene vune su 3 cm, 5 cm, 8 cm i 10 cm. Kada je u pitanju izbor debljine ona zavisi od namene i zahteva objekta. Pa tako na primer za izolaciju zidova u stambenim objektima najčešće se koristi kamena vuna debljine 5 cm, dok se za izolaciju fasada u industrijskim objektima koristi kamena vuna debljine 10 cm.

Kamena vuna se može koristiti za izolaciju različitih tipova objekata, kao što su stambeni objekti, poslovni objekti, industrijski objekti, kao i za izolaciju kućnih instalacija. Radi se o ekološkom materijalu koji ne sadrži formaldehid i druge štetne materije, a ujedno je i veoma dugotrajan, tako da se može koristiti i do 50 godina.

Kompanija Roma je pouzdan i profesionalan partner za sve vaše termoizolacione radove. Nudimo širok asortiman kamene vune, različitih debljina i proizvođača, kao i usluge profesionalne montaže. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da izaberete najoptimalnije rešenje za vaš objekat.

Najpovoljnije cene kamene vune za efikasnu termoizolaciju

Kamena vuna je izuzetno efikasan termoizolacioni materijal koji se može koristiti za izolaciju različitih tipova objekata. Zbog svojih odličnih termoizolacionih i akustičnih svojstava, kamena vuna može značajno smanjiti troškove energije i obezbediti optimalnu temperaturu u objektu, kao i zaštitu od buke, a kompanija Roma vam može ponuditi najpovoljnije cene kamene vune.