Akrilne i vodene boje za drvo

Filteri
Filteri
Cena
Pogledaj kao Grid List

11 Rezultata

Set Descending Direction
 1. T.Valtti Complete EC bezb. 0.9lit

  T.Valtti Complete EC bezb. 0.9lit

  Od: 1512,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. Valtti Opaque Tikkurila

  Valtti Opaque Tikkurila

  Od: 1172,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 3. M.Aquamax wood paint 10l

  M.Aquamax wood paint 10l

  Od 950,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 4. ZORALUX Akrilni emajl lak Helios

  ZORALUX Akrilni emajl lak Helios

  Od 970,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 5. Tessarol akrilni lak Helios

  Tessarol akrilni lak Helios

  Od: 1160,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

 

Visokokvalitetne akrilne boje za drvo za savršen izgled vašeg drvenog nameštaja

Akrilne boje za drvo su formulirane od akrilnih smola koje se rastvaraju u vodi ili organskim rastvaračima. One su trajne, brzo se suše, otporne na UV zrake i vodu, te imaju bolju otpornost na habanje u odnosu na vodene boje. Akrilne boje se nanose u jednom sloju, a preko njih se ne mora nanositi lak. Akrilne boje za drvo su nezamenljive kada je u pitanju farbanje drvenog nameštaja. Bilo da želite da osvežite stari komad nameštaja ili farbate novi, u zavisnosti od materijala koji je korišćen pri izradi, trebaće vam kvalitetna boja za drvo. 

Premaz je ekološki, nema neprijatnih mirisa, a razređuje se putem vode. Odlikuje se elastičnošću, brzim sušenjem, dobrom pokrivnošću i fleksibilnošću. Otporan je na habanje i atmosferske uslove, pa je idealan za zaštitu i dekoraciju drvenih i metalnih površina u enterijeru i eksterijeru. Pre upotrebe, potrebno ga je homogenizovati mešanjem.

Ove boje nisu namenjene samo za farbanje drvenih površina. Postoje različite namene, pa tako postoje akrilne boje za medijapan, akrilne boje za ivericu i druge varijacije namenjene za određene podloge. Mogu se koristiti na velikom broju podloga kao što su karton, gips, platno, drvo, malter, beton i drugo.

U našem asortimanu možete pronaći visokokvalitetne boje za drvo poznatih proizvođača po veoma pristupačnoj ceni.

Budite profesionalac u svom domu - farba za drvo na vodenoj bazi sa sve namene 

Vodene boje za drvo, s druge strane, su boje na bazi vode koje su manje trajne i nisu toliko otporne na vodu i UV zrake kao akrilne boje. One se obično nanose u nekoliko slojeva i zahtijevaju nanošenje laka nakon sušenja. Vodene boje su prijateljskije za okoliš i manje štetne za zdravlje od akrilnih boja, jer sadrže manje toksičnih kemikalija.

Farba za drvo na vodenoj bazi je sve popularniji izbor premaza za profesionalce i amatere koji žele da očuvaju svoje drvene površine na najbolji način. Ovaj proizvod je idealan za zaštitu nameštaja, dečijih igračaka, nadstrešnica, ograda i drugih površina od drveta koje zahtevaju dugotrajnu i pouzdanu zaštitu.

Jedna od najvećih prednosti ove boje je što omogućava disanje drveta, što znači da drvo može da diše i da se ne zadržava vlaga u njemu, što može dovesti do pucanja i propadanja drveta. Takođe, vodena boja za drvo blokira tanin i druge u vodi rastvorljive supstance koje mogu oštetiti površinu drveta, a  ujedno pruža dugotrajnu zaštitu od štetočina.

Boja za drvo na vodenoj bazi je jednostavna za korišćenje i ne ostavlja neprijatne mirise prilikom upotrebe. Zbog izuzetno brzog sušenja, u jednom danu je moguće naneti sve potrebne slojeve. Već pri prvom nanosu možete da postigneteodličnu pokrivenost, što omogućava brzo i efikasno farbanje.

Ovaj proizvod je prilagođen za amatere, što znači da ga mogu koristiti i osobe koje se prvi put susreću sa farbanjem i zaštitom drvenih površina. Boja se razređuje isključivo vodom, a nakon farbanja alat je potrebno samo isprati mlakom vodom i možete ponovo koristiti sledeći put. Svi naši proizvodi su bezbedni za okolinu i korisnika, kvalitetni jer ne žute vremenom, a u našim prodavnicama možete tonirati boju u svim nijansama. 

Takođe, u našem asortimanu možete da pronađete i kvalitetne premaze za drvo, lakove za drvo i boje za drvo.

© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.