T.Rucka Platinum Alu 25cm

Home Alat i pribor Rucice za valjke T.Rucka Platinum Alu 25cm
T.Rucka Platinum Alu, dužine od 25 cm, je namenska ručica za valjke Anzine proizvodnje, kao što su Micmex i Antex valjci od 25cm.
Od 620,00 RSD
Na stanju
Glavna Šifra
99988031_c
T.Rucka Platinum Alu 18cm
Količina: 18 CM  
620,00 RSD
T.Rucka Platinum Alu 25cm
Količina: 25 CM  
760,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
T.Rucka Platinum Alu 25cm, sa aluminijumskom šipkom, dužine od 25cm, je namenska ručica za valjke Anzine proizvodnje, kao što su Micmex i Antex valjci od 18cm. Ručicu odlikuje visokokvalitetna izrada od aluminijuma i ergonomske ručke napravljenje od kvalitetne plastike, što umanjuje zamaranje zamaranje prilikom korišćenja. Zahvaljujuc´i ležajevima, čelični okviri u Elite-u ne ostavljaju nikakve naslage u boji. Ručke okvira valjka su ovalne tako da u potpunosti odgovaraju vašoj ruci. Specifične su jer sadrže posebno mesto za stisak palca i žljebove radi veće hvatne jednostavnosti. Ručica se može produžiti sa Elite nastavkom 115-197, radi krečenja plafona.
Način primene
Na ručicu na valjak montirati namenske Anzine uloške (Micmex i Antex), od 25cm, tako što se krajnji ležaj na ručici valjka privuče do vrha ručice (drugog ležaja), sa time što se ostavi raznak od 5cm. Potom uklopiti željeni uložak u ta dva ležaja i povlačenjem u suprotnom smeru prčvrstiti i montirati uložak da bi se dobio kompletan valjak. Prilikom skidanja uloška ponoviti postupak u suprotom smeru.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.