Hotelske tapete

+ Saznaj više - Zatvori

Hotelske tapete. Hotelske Tapete se poručuju kataloški. Kontaktirajte nas za više informacija 011/2615-161

Od klasičnih tkanih reljefa, tvida, platna i svile do savremene geometrije i metalik efekata, hiljade tekstura, boja i dezena u ponudi. Podržavamo sve jednokratne projekte i naš dizajnerski tim je na raspolaganju da pomogne u svakom aspektu dizajna i proizvodnje. Predstavljajući našu stručnost u dizajnu, naša Newmor Custom kolekcija je niz prilagođenih štampanih zidnih obloga vođenih modernim trendovima.

Dizajni su prilagodljivi svakom projektu, mogu se promeniti u boji, veličini i odštampati na bilo kojoj od naših zidnih obloga, uključujući teksture, metalik i folije za prozore.

Graham & Brown dizajnira sjajne tapete još od daleke 1946. Danas je Graham & Brown već sinonim vrhunskog dizajna, postavljajući trendove za enterijere sa svojim dizajnerskim timovima širom sveta i sa pristupom obimnoj arhivi dizajna koja je izgrađena tokom skoro osam decenija stvaralaštva.

Iza svake njihove kolekcije stoji tim dizajnera koji su strastveni u vezi sa onim što crtaju i stvaraju, i produkcijski tim koji brine o svakoj rolni tapeta koju proizvedu.

ERFURT ima preko 100 godina iskustva kao proizvođač tapeta za zahtevne i pronicljive.

Sve je počelo sa tradicionalnom “raufaza” tapetama, međutim danas asortiman uključuje mnoštvo modernih zidnih obloga – počev od fliš tapeta ili digitalno štampanih zidnih obloga pa sve do retro, reljefnih i dečijih tapeta.

INTERIOR DESIGN

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.
© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.