Obrada unutrašnjih zidova

Boje za zidove

Lepo obrađeni unutrašnji zidovi čine nam boravak u prostoru ugodnijim i kvalitetnijim. U ponudi su proizvodi za sve faze obrade unutrašnjih zidova. Mase za gletovanje zidova, podloge za impregniranje zidova, poludisperzije, disperzije, vodoperive, lateks boje. Kao i razne dekorativne tehnike.

Filteri
Filteri
Cena
Gustina
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-40 od 104

Set Descending Direction
 1. Pastel vodoperiva boja Hemmax

  Pastel vodoperiva boja Hemmax

  Od 1.170,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. Cool eko poludisperzija Hemmax

  Cool eko poludisperzija Hemmax

  Od 1.467,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 3. Cool poludisperzija Hemmax

  Cool poludisperzija Hemmax

  Od: 810,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 4. Dekor desert Jub

  Dekor desert Jub

  Od 1.830,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 5. Dekor crystal Jub

  Dekor crystal Jub

  Od: 640,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 6. Dekor glamour Jub

  Dekor glamour Jub

  Od 1.980,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 7. Dekor delight Jub

  Dekor delight Jub

  Od 3.260,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 8. Dekor delight Jub

  Dekor delight Jub

  Od 3.260,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 9. VITEKOL Disperziona boja transparent Helios

  VITEKOL Disperziona boja transparent Helios

  Od 4.160,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 10. Dekor perla Jub

  Dekor perla Jub

  Od: 1100,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 11. Dipi super color toner Jub

  Dipi super color toner Jub

  Od 180,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 12. Top primer ER Lac

  Top primer ER Lac

  Od 473,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 13. Dipi koncentrat toner Jub

  Dipi koncentrat toner Jub

  Od 340,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 14. MAXIDECOR Glamour Maxima

  MAXIDECOR Glamour Maxima

  Od: 2020,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 15. MAXIDECOR Sahara fine Maxima

  MAXIDECOR Sahara fine Maxima

  Od: 2365,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 16. Monodur vodena podloga ER Lac

  Monodur vodena podloga ER Lac

  Od 3.864,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 17. MAXIDECOR Velatura Maxima

  MAXIDECOR Velatura Maxima

  Od: 1370,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 18. MAXIDECOR Nova era Maxima

  MAXIDECOR Nova era Maxima

  Od 2.040,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 19. MAXIDECOR antica Maxima

  MAXIDECOR antica Maxima

  Od 2.250,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
Page
po strani

Kompanija Roma je lider u prodaji materijala i alata potrebnih za rad u enterijerima, jer naš asortiman, mreža prodavnica širom Srbije i uvek dostupan web shop garantuju kupcima da uvek mogu doći do proizvoda koji su im potrebni. Iako Roma prodaje na hiljade drugih artikala, boje za unutrašnje zidove čini okosnicu naše ponude i razlog su za većinu poseta našim prodavnicama. 


Sve što vam je potrebno za molerske radove možete pronaći na linkovima u nastavku, uključujući glet mase, podloge koje se nanose pre nanošenja boje i samu boju. Ako želite da nijansirate vaše boje za zidove na licu mesta, u ponudi je i veliki broj nijansi za toniranje, iako u praksi preporučujemo mašinsko mešanje boja, koje se u Roma prodavnicama ne doplaćuje. Mašinsko nijansiranje je posebno korisno jer možete po potrebi kasnije kupiti još boje u istoj nijansi, dok se ručnim mešanjem teže dobija ista nijansa. Osim standardnih boja, u našoj ponudi su i brojne specijalne boje koje se koriste za raznovrsne dekorativne tehnike, kada se osim željne nijanse postiže i određena tekstura ili se kreiraju geometrijski oblici.

Vrste boja za enterijere

Izbor boje za zidove je mnogo više od odabira malo skuplje ili malo jeftinije boje, bolje perive ili slabije perive boje. Od izbora boje zavisi i kako ćete pripremiti zid, koje nijanse ćete moći da koristite, koliko brzo ćete moći da nanesete drugi sloj i još mnogo toga. Izbor boje suštinski najviše zavisi od veštine majstora ili vlasnika doma, odnosno onoga ko obavlja krečenje. Kada je majstor dobar, izuzetno se isplati koristiti skuplje boje, uključujući uljane i lateks boje, sa kojima je moguće postići intenzivne nijanse i koje mogu biti glatke kao ogledalo ili se mogu koristiti neke od dekorativnih reljefnih tehnika. Sa druge strane, kada radi amater, možete slobodno odabrati neku od povoljnijih boja i koncentrisati se na dobru pripremu zidova i odabir dobrog alata, jer ta dva faktora će više uticati na konačni rezultat od izbora skupe boje. Najbolji način za razlikovanja klase boja je podela na emulzije, akrilne boje i emajl boje, pri čemu su emulzije niža klasa, akrilne srednja a emajl boje visoka, međutim ta podela nije zaživela na domaćem tržištu, pre svega jer reč emajl kod nas ima drugo značenje i koristi se uglavnom u kontekstu rada sa drvetom i metalom.

Standardna podela koja se koristi u Srbiji, podela na poludisperzije i pune disperzije više nije dovoljna da nam približi sve razlike između boja, budući da prema toj podeli možemo samo znati kakav je raspored pigmenta u odnosu na vezujući materijal i malo šta drugo. Poludisperzije su povoljnije i bolje su za upotrebu na zidovima koji nisu savršeno izgletovani (razlog više zašto amateri i treba da kupe povoljnije boje), jer one mogu u određenoj meri da popune neravnine. Međutim, sa njima se ne mogu postići intenzivne nijanse i nisu perive. Definisanje boje kao "disperzije" je takođe problematično, jer postoji tako veliki broj disperzija, kao kvalitetnijeg tipa boja. Disperzija može biti više ili manje paropropusna, više ili manje periva, više ili manje otporna na vlagu, itd, ali najvažnije je da je moguće pronaći boju za svaku priliku, a naši zaposleni u Roma prodavnicama pomoći će vam da odabarete najbolju boju za vaš dom i konkretnu prostoriju u vašem domu.

Pronađite idealnu boju za vaš dom po povoljnim cenama

U Romi razumemo da je izbor boje za zidove više od pukog estetskog izbora - to je investicija u vaš dom. Zato smo posvećeni tome da vam ponudimo boje koje ne samo da će transformisati vaš prostor, već će to učiniti po cenama koje su dostupne svima.

Kada birate boju, razmislite o disperziji. Naše disperzije cena su pristupačne, pritom pružaju izvanredan kvalitet i dugotrajnost. One su idealne za stvaranje čistih, svetlih prostora u vašem domu. Cena disperzije je važan faktor, ali ne i na uštrb kvaliteta.

Za one koji traže nešto više od standardnih opcija, naše pune disperzije pružaju izuzetnu pokrivnu moć i izdržljivost. Puna disperzija cena je odličan izbor kada želite dugotrajne rezultate i izuzetan izgled zidova po super cenama.

Ne zaboravimo i na masne farbe za zidove, koje su odličan izbor za prostore koji zahtevaju veću otpornost, kao što su kuhinje i kupatila. msan farba za zid cene su usklađene sa kvalitetom i performansama koje nude, čineći ih savršenim izborom za one koji traže dugotrajnost i izdržljivost.

Na roma.rs uvek možete pronaći disperzija cene koje zadovoljavaju vaš budžet, a što je bitnje i kvalitet proizvoda.

© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.