Auto boje i auto program

Auto boje i auto program

BODY progam zaštite za automobile. Auto gitovi ( cement, fiber, metal gitovi ) 

MOBIHEL autoreparaturni premazi. Linija proizvoda za automobile vrhunskog kvaliteta.  Mix sistem za mešanje boja za automobile. 

Saznaj više + Zatvori -
Filteri
Filteri
Dezen
Pogledaj kao Grid List

6 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Filter jednokratni
  #51814300_c
  CENA Od 39 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 2. Antigravel.
  #47056202_c
  CENA Od 620 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 3. Sika Tack Drive - Lepak za automobilska stakla
  #69839_c
  CENA Od 1.070 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
po strani

Auto program obuhvata sva sredstva potrebna za radove na karoseriji, od skidanja stare farbe, do zaštite tek nanete boje. Za bojenje automobila neophodan je pištolj za farbanje, kao i maska, dok ostatak potrebnom materijala i alata zavisi od posla koji se obavlja, što može varirati od popravke boje na ogrebanom delu, do kompletnog farbanja.   

Čistači

Pre bilo kakvog nanošenja boje, neophodno je spremiti i očistiti površinu automobila. Upravo tome služe čistači, koji osim čišćenja golog lima, takođe služe za odmašćivanje. Tek pošto se površina dobro pripremi, može se naneti određena boja. 

Gitovi

Git je važan saveznik prilikom saniranja štete i popravki. Služe za ravnanje metalnih površina na automobilu. Bez obzira da li je potrebno fino ili grubo brušenje, proces je jednostavan. Važno je da imate odgovarajući papir za brušenje. Git služi kako biste dobili fini površinu na vašem automobilu koja se potom priprema za farbanje. Preporuke je da na 100g kita ide 2g učvršćivača. 

Podloge

Da bi autoboja što bolje prijanjala za površinu, neophodno je pripremiti podlogu. Koji proizvod ćete koristiti zavisi od površine koju farbate, to može biti plastik, kao što su branici, maske ili metal, poput limarije. Izuzetno je važno da najpre izravnate površinu, a potom počnete sa pripremom podloge za farbanje.

Učvršćivači

Učvršćivači se dodaju u bezbojan lak i boju. Njihova uloga je dubinsko sušenje, a osim toga i da stvore glatku površinu osušene boje ili bezbojnog laka. U našoj ponudi se nalaze i višenamenski akrilni učvršćivači koji sadrže više suve mase. Preporuka je da na 100g boje ili laka dodate 0.50 gr učvršćivača.

Bezbojni i završni lakovi

Lakovi su završni sloj koji pružaju sjaj i zaštitu automobilu. Najkvalitetniji lakovi iz naše ponude donose dugogodišnju zaštitu. Najčešće se nanose pištoljem za špricanje. Prilikom pripreme laka, važno je voditi računa o količini, pošto se pored laka koristi razređivač i učvršćivač. Pojedini lakovi su veoma čvrsti i otporni na kamenčiće.

Paste za poliranje

Pored pomenutog, nudimo veliki izbor pasta za poliranje automobila koje su neophodne za zaštitu od spoljašnih faktora, a ujedno su pogodne za se vrste automobilskih lakova. Osim toga, regenerišu sjaj i nijansu boje. Postoje grube i fine paste, a koju ćete koristiti zavisi od vaših potreba. Neke od njih uklanjaju i ogrebotine sa površine automobila. 

Zaštitni premazi - očuvanje boje na automobilu 

Izbegavajte agresivne hemikalije koje dodatno mogu oštetiti vaš auto. Iako ne deluje tako, farba za auto veoma lako i brzo može da se ošteti. Veoma je važno da koristite kvalitetne proizvode, kao što je jednokomponentni premaz koji služi za zaštitu spoljašne karoserije. Kvalitetni zaštitni premazi pružaju zaštitu od vlage, soli, benzina i ulja. 

Pogledajte našu ponudu auto opreme, a za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.