Dekorativni malteri

Dekorativni fasadni malteri

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
Filteri
Cena
Gustina
Pogledaj kao Grid List

36 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Fasadni akrilni malter Mark

  Fasadni akrilni malter Mark

  Od: 2700,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. Fasadni mineralni malter Mark

  Fasadni mineralni malter Mark

  Od 1.342,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 3. Jubizol acryl finish

  Jubizol acryl finish

  Od: 4662,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 4. Kulirplast 1.8 Jub

  Kulirplast 1.8 Jub

  Od: 4818,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 5. Kulirplast 7 1.8 Jub

  Kulirplast 7 1.8 Jub

  Od 4.860,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 6. Akrilni malter Helios

  Akrilni malter Helios

  Od: 3240,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 7. Fasakril akrilni malter Helios

  Fasakril akrilni malter Helios

  Od: 3100,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 8. Maxima Rolocem - Dekorativni malter

  Maxima Rolocem - Dekorativni malter

  Od: 920,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 9. Akrilni malter zaribani Zorka color

  Akrilni malter zaribani Zorka color

  Od 3.941,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 10. Fasadni malter Maxima

  Fasadni malter Maxima

  Od: 2900,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 11. Dulit Fasada

  Dulit Fasada

  Od 1.400,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 12. Visage Ceresit

  Visage Ceresit

  Od: 3665,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

Fasadni malter je građevinski materijal koji se koristi za završnu obradu spoljnih zidova zgrada. Ovaj malter ne samo da štiti zidove od atmosferskih uticaja i poboljšava termičku izolaciju, već i daje estetski završni sloj fasadi. Njegova primena omogućava različite teksture i boje, čime se postiže željeni vizuelni efekat. Fasadni malter je ključan za dugotrajnost i vizuelni identitet svake zgrade, od stambenih do poslovnih objekata. 

Zašto izabrati dekorativni fasadni malter?

Dekorativni fasadni malter nije samo praktičan izbor, već i estetski. Nudi vam mogućnost da personalizujete izgled vaše fasade, birajući između različitih tekstura i boja. Bilo da želite klasičan izgled ili nešto modernije, naš asortiman proizvoda će zadovoljiti vaše želje. U Romi nudimo vam širok asortiman dekorativnih fasadnih maltera koji će ispuniti i najzahtevnije standarde.

Dekorativni malter: estetika i funkcionalnost

Dekorativni malter je multifunkcionalni građevinski materijal koji se koristi za oblaganje zidova, kako unutrašnjih, tako i spoljašnjih. Osim što pruža dodatnu zaštitu od atmosferskih uticaja, dekorativni malter omogućava kreiranje raznovrsnih tekstura i boja, doprinoseći jedinstvenom estetskom izgledu prostora. Njegova primena je idealna za stvaranje individualnog i vizuelno privlačnog ambijenta u različitim arhitektonskim stilovima.

Izbor dekorativnog maltera kao završne obrade zidova donosi brojne prednosti. Prvenstveno, ovaj malter nudi izvanrednu estetiku, omogućavajući kreiranje jedinstvenih vizuelnih efekata koji mogu transformisati izgled bilo koje prostorije ili fasade. Otporan na vremenske uslove i dugotrajan, dekorativni malter osigurava i zaštitu od elemenata, čuvajući strukturalni integritet zgrada. Pored toga, zbog svoje adaptabilnosti, može se lako prilagoditi različitim stilovima i dizajnerskim zahtevima, čineći ga idealnim izborom za raznovrsne arhitektonske projekte. Roma nudi širok asortiman dekorativnih maltera koji mogu zadovoljiti sve vaše potrebe i dizajnerske ideje.

Akrilni malter: Idealno rešenje za moderne fasade

Akrilni malter predstavlja savršen izbor za moderno oblikovanje fasada, spajajući estetiku i funkcionalnost. Ovaj tip maltera se ističe svojom izuzetnom otpornošću na atmosferske uticaje, uključujući vlagu i UV zračenje, čime pruža dugotrajnu zaštitu i očuvanje izgleda fasade. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i adhezivnim svojstvima, akrilni malter se lako nanosi i odlično prijanja na različite podloge, što olakšava aplikaciju i omogućava kreiranje glatkih ili teksturiranih površina. 

Njegova sposobnost da diše čini ga idealnim za upotrebu u različitim klimatskim uslovima, čime se postiže optimalna balansiranost između estetike i efikasnosti, što ga čini idealnim izborom za moderne arhitektonske projekte.

Roma nudi visokokvalitetni akrilni malter, koji je savršen za moderne fasade, obezbeđujući dugotrajnost, estetiku i izdržljivost po konkurentnim cenama.

Fasadni i dekorativni malter cena

Kada je reč o ceni fasadnih i dekorativnih maltera, u Romi nudimo proizvode koji su pristupačni bez kompromisa na kvalitetu. Naš asortiman uključuje različite vrste maltera koji zadovoljavaju kako estetske tako i funkcionalne potrebe, a sve po cenama koje su prilagođene tržištu. Pogledajte našu ponudu i pronađite idealnu kombinaciju kvaliteta i cene koja će odgovarati vašem budžetu i projektu.

Unutrašnja fasada cena

Za unutrašnje fasade Roma pruža širok izbor maltera po cenama koje su konkurentne i prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira da li renovirate ili gradite novo, naše cene unutrašnjih fasadnih maltera su dizajnirane da odgovaraju različitim budžetima, uz održavanje visokog standarda kvaliteta. Obezbedite svojim unutrašnjim prostorima dugotrajnost i estetski izgled uz našu ekonomičnu i kvalitetnu ponudu.

© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.