Farba za beton

Alat i prateći pribor su proizvodi potrebni za različite radove, poput gradnje, popravke i održavanja. Boja za garaže je namenjena za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu u garažama i koristi se za štavljenje i održavanje ovih prostora. Boje za beton se koriste za bojenje betonskih površina i poboljšanje njihovog izgleda i zaštitu od propadanja i oštećenja. Lakovi za kamen bezbojni i impregnacije služe za zaštitu i održavanje kamenih površina. Bezbojni lakovi se koriste za zaštitu bez promene boje kamena, dok impregnacije služe za unutrašnju zaštitu od vlage i prašine. Geotekstil i membrane se koriste u građevinskoj industriji za izolaciju, stabilizaciju i zaštitu tla. Geotekstil se koristi za poboljšanje mehaničkih svojstava tla, dok se membrane koriste za zaštitu od vlage i izolaciju od drugih materijala.

Saznaj više + Zatvori -
Pogledaj kao Grid List

9 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Maxima Betakril - Akrilna boja za beton
  #113902_c
  CENA Od 470 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 2. Boja za beton vodena Zorka color
  #42615102_c
  CENA Od 640 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 3. Boja za puteve Hemmax
  #69555_c
  CENA Od 1.770 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 4. Beton kontakt Bekament
  #46613_c
  CENA Od 1.175 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
po strani

Farba za beton - Obezbedite dugotrajnu zaštitu i atraktivan izgled Vašeg betona!

Beton je materijal koji se često koristi u graditeljstvu zbog svoje čvrstoće i izdržljivosti. Međutim, kako vreme prolazi, beton može da izgubi sjaj i da se pojave pukotine i ostali vidljivi znaci starenja. Farbanje betona može da reši ovaj problem i da obezbedi dugotrajnu zaštitu, kao i da doda atraktivan izgled Vašem prostoru.

Kod nas na sajtu možete naći širok izbor visoko kvalitetnih farbi za beton, koje su dizajnirane da zaštite Vaš beton od vremenskih uticaja i da mu obezbede dugotrajni sjaj. Naše farbe su otporne na vodu, UV zrake i druge štetne faktore i omogućavaju jednostavnu i brzu primenu.

Možete odabrati između različitih boja i tekstura, koje će se uklopiti u Vaš enterijer ili eksterijer. Farbe za beton su idealne za primenu na garažnim vratima, stepenicama, zidovima, kapijama, pločnicima i drugim betonskim površinama.

Nemojte da dozvolite da Vaš beton izgubi sjaj i da postane neprivlačan. Obezbedite mu dugotrajnu zaštitu i atraktivan izgled sa farbama za beton iz naše ponude.

Boja za beton cena u Romi

Cene boja za beton u našoj ponudi pružaju izuzetnu vrednost, kombinujući visok kvalitet i pristupačnost za sve naše klijente. Naša paleta boja za beton je pažljivo odabrana da zadovolji različite estetske i funkcionalne zahteve, od klasičnih tonova do modernih tekstura, sve po pristupačnim cenama. Svaka boja u našoj ponudi osmišljena je da pruži dugotrajnu zaštitu i lepotu vašim betonskim površinama, bilo da se radi o eksterijeru ili enterijeru. Bez obzira da li renovirate stare betonske površine ili dodajete finalni sloj novim, naš asortiman boja za beton osigurava optimalno rešenje po konkurentnim cenama.