Fototapete

Filteri
  1. Cena
    9.939,00 RSD - 13.000,00 RSD
Filteri
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-40 od 48

Set Descending Direction
Page
po strani

Fototapete po meri za savršeno uređenje svakog doma - Unesite novu dimenziju

Fototapete su izvanredan način da unesete živost i dinamiku u vaš prostor. Uoliko ste ljubitelj pejzaža mi vam možemo ponuditi pupularne i savršene pejzažne fototapete ili ste više ljubitelj urbanog stila na našem sajtu možete pronaći kvalitetne fototapete sa gradskim motivima. Ali nismo zaboravili ni na najmlađe članove porodice. Pa tako za vaše mališane smo izdvojili fototapete sa motivima životinja ili omiljenim crtanim junacima.

Sve fototapete su napravljene od kvalitetnih materijala i dolaze u različitim dimenzijama kako bi se prilagodile različitim veličinama zidova.

Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor modernih fototapeta po meri svake prostorije. 

Učinite svoj dom elegantnim i jedinstvenim uz 3D fototapete za zidove

Fototapete za zidove  su savršen izbor za one koji žele da svoj dom učine unikatnim i upečatljivim. Međutim, ako želite da vaši zidovi zaista privuku pažnju, trebalo bi da razmislite o 3D fototapetama. Ove tapete će vašem prostoru dati novu dimenziju i stvoriti iluziju dubine, pa čak i pokreta. Kada postavite 3D fototapetu na zid, dobićete efekat koji će privući pažnju svakog ko uđe u prostoriju.

U našoj ponudi možete pronaći savršene tapete za zidove koje će se odličnouklopiti u vašu unutrašnjost, poput pejzaža, gradova, životinja, geometrijskih oblika i još mnogo toga. Bez obzira na to šta odaberete, 3D fototapeta će svakako učiniti vaš prostor spektakularnim.

Otkrijte široku paletu samolepljivih fototapeta na sajtu Roma

Samolepljive fototapete za zidove su idealno rešenje za one koji žele da svoj prostor dekorišu na brz i jednostavan način. Ove tapete ne samo da su praktične, već su i izuzetno dekorativne. Samolepljive tapete dolaze u različitim dimenzijama, oblicima i dezenima, a mogu se čak i prilagođavati prema vašim željama i dimenzijama prostorije, a jednostavnost njihovog postavljanja omogućavaju da čak i početnici u dekorisanju lako postignu spektakularne efekte. 

Mi smo za vas izdvojili bogatu kolekciju samolepljivih fototapeta za zidove, koje će zadovoljiti različite ukuse i stilove uređenja prostora.

Visokokvalitetne fototapete po pristupačnoj ceni samo u Romi

Sama cena fototapeta zavisi od izbora dezena, dimenzija i modela. Ukoliko želite da dodate novu dimenziju vašim zidovima i ukasite ih na poseban način posetite naš sajt i poručite odgovarajuču fototapetu već danas.

U našoj ponudi možete da pronađete nephodne alate i prateći pribor za postavljanje tapeta, a ukoliko planirate veće renoviranje vašeg doma ili poslovnog prostora na našem sajtu možete pogledati kvalitetne boje za zidove.

© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.