Hardex

HD Cetka celicna jednoreda lucna

Home HD Cetka celicna jednoreda lucna
Hd čelična četka jednoredna lučna sa bakarnim žicama (presvučena mesingom), služi za uklanjanje, struganje stare boje, masnoće, rđe sa metala, u prostorijama sa rizikom od požara.
230,00 RSD
Glavna Šifra
557773
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Hd čelična četka jednoredna lučna sa bakarnim žicama (presvučena mesingom), služi za uklanjanje, struganje stare boje, masnoće, rđe sa metala, u prostorijama sa rizikom od požara. Prednosti proizvoda: ergonomska drška koja omogućava lakoću pri korišćenju, nerđajuće bakarne žice presvučene mesingom kao garancija da neće doći do varničenja, lakoća (pri čemu ne dolazi do preteranog zamaranja ruku). Pre početka korišćenja čelične četke obavezno koristiti mere zaštiti (deblje radne rukavice, naočare i slično) da ne bi došlo do povređivanja. Prilikom korišćenja četke, metalne (bakarne) žice okrenuti ka površini sa koje uklanja ostatak boje, rđe, masnoće (prljavštine), obavezno držeći četku za drvenu dršku, i uz pomoć pokreta ruke i pritiska ukloniti nepravilnosti sa površine.
Način primene
Pre početka korišćenja čelične četke obavezno koristiti mere zaštiti (deblje radne rukavice, naočare i slično) da ne bi došlo do povređivanja. Prilikom korišćenja četke metalne (bakarne) žice okrenuti ka površini sa koje uklanja ostatak boje, rđe, masnoće (prljavštine), obavezno držeći četku za drvenu dršku, i uz pomoć pokreta ruke i pritiska ukloniti nepravilnosti sa površine.
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.