Farba za beton

Alat i prateći pribor su proizvodi potrebni za različite radove, poput gradnje, popravke i održavanja. Boja za garaže je namenjena za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu u garažama i koristi se za štavljenje i održavanje ovih prostora. Boje za beton se koriste za bojenje betonskih površina i poboljšanje njihovog izgleda i zaštitu od propadanja i oštećenja. Lakovi za kamen bezbojni i impregnacije služe za zaštitu i održavanje kamenih površina. Bezbojni lakovi se koriste za zaštitu bez promene boje kamena, dok impregnacije služe za unutrašnju zaštitu od vlage i prašine. Geotekstil i membrane se koriste u građevinskoj industriji za izolaciju, stabilizaciju i zaštitu tla. Geotekstil se koristi za poboljšanje mehaničkih svojstava tla, dok se membrane koriste za zaštitu od vlage i izolaciju od drugih materijala.

Filteri
 1. Oblast primene
  industrijski objekat
Filteri
Cena
Oblast primene
 1. asfalt 1 item
 2. dvorište 1 item
 3. elektični uredjaji profi 1 item
 4. fasade 2 items
 5. garaža 3 items
 6. industrijski objekat 4 items
 7. ograda 4 items
 8. pod 6 items
 9. podrum 1 item
 10. zid 4 items
 11. 2 items
Prikaži manje
Koristi se za
 1. beton 3 items
 2. metal 1 item
Prikaži manje
Tip proizvoda
 1. dodatak 3 items
 2. zaptivna masa 1 item
Prikaži manje
Filteri
Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

Set Descending Direction
 1. SIKA Fugenprofil

  SIKA Fugenprofil

  Od: 170,00 RSD
  Do: 300,00 RSD
 2. Sika geotekstil

  Sika geotekstil

  Od 150,00 RSD
 3. SIKA Floor – betonski podovi

  SIKA Floor – betonski podovi

  Od: 16910,00 RSD
  Do: 21490,00 RSD
po strani

Farba za beton - Obezbedite dugotrajnu zaštitu i atraktivan izgled Vašeg betona!

Beton je materijal koji se često koristi u graditeljstvu zbog svoje čvrstoće i izdržljivosti. Međutim, kako vreme prolazi, beton može da izgubi sjaj i da se pojave pukotine i ostali vidljivi znaci starenja. Farbanje betona može da reši ovaj problem i da obezbedi dugotrajnu zaštitu, kao i da doda atraktivan izgled Vašem prostoru.

Kod nas na sajtu možete naći širok izbor visoko kvalitetnih farbi za beton, koje su dizajnirane da zaštite Vaš beton od vremenskih uticaja i da mu obezbede dugotrajni sjaj. Naše farbe su otporne na vodu, UV zrake i druge štetne faktore i omogućavaju jednostavnu i brzu primenu.

Možete odabrati između različitih boja i tekstura, koje će se uklopiti u Vaš enterijer ili eksterijer. Farbe za beton su idealne za primenu na garažnim vratima, stepenicama, zidovima, kapijama, pločnicima i drugim betonskim površinama.

Nemojte da dozvolite da Vaš beton izgubi sjaj i da postane neprivlačan. Obezbedite mu dugotrajnu zaštitu i atraktivan izgled sa farbama za beton iz naše ponude.

© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.