T.Metalguard Zuta 0,9lit

Metalguard, je jednokomponentni, antikorozivni vodorazredivi emajl sa osobinama osnovnog i završnog premaza u jednom. Napravljen je na bazi samoumrežavajuće akrilne disperzije uz dodatak antikorozivnih pigmenta i aditiva, koji boji daju jedinstvene osobine.
Od 1.591,00 RSD
Glavna Šifra
16270_c
T.Metalguard Zuta 0,9lit
 
1.591,00 RSD
T.Metalguard Plava 0,9lit
 
1.591,00 RSD
T.Metalguard Braon 0,9lit
 
1.740,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Metalguard od 0,9l, nijanse žuta, je jednokomponentni, antikorozivni vodorazredivi emajl sa osobinama osnovnog i završnog premaza u jednom. Napravljen je na bazi samoumrežavajuće akrilne disperzije uz dodatak antikorozivnih pigmenta i aditiva, koji boji daju jedinstvene osobine. Jednokomponentni, antikorozivni vodorazredivi emajl sa osobinama osnovnog i završnog premaza u jednom. Metalguard je antikorozivni emajl lak sa spojenim osobinama osnovnog i završnog premaza. Nanosi se direktno na podlogu bez upotrebe prajmera. Ima mogućnost nanošenja na različite metalne površine kao što su: čelik, pocinkovani lim i aluminijum. Metalguard vodorazredivi emajl se odlikuje kratkim vremenom sušenja, lakim nanošenjem, otpornošću na vremenske uticaje i odličnoj adheziji na različite metalne površine. Pokrivenost: 5-6 m2/l. Pakovanje: 0,9l. Nijansa: Žuta.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda na metalne površine, iste je neophodno prvenstveno oprati, očistiti, odmastiti i ukloniti rđu. Potom dobro promešati proizvod i naneti na metalne površine u 2 ruke, sa vremenskim razmakom od 4-6 sati. Proizvod je spreman za rad, po potrebi razrediti sa vodom (max 5%).
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.