Vodeni lazur Tikkurila

Valtti Vod.lazur mat EP, baza bezbojna, je vodorazredivi polutransparentni završni lazurni premaz, mat sjaja, namenjen za zaštitu i dekoraciju drvenih površina u eksterijeru.
Od 1.370,00 RSD
Glavna Šifra
8855131_c
T.Valtti Vod.lazur mat EP 0.9lit
Količina: 0.9 L  
1.370,00 RSD
T.Valtti Vod.lazur mat EP 2.7lit
Količina: 2.7 L  
4.015,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Valtti Vod.lazur mat EP, baza bezbojna, od 0.9l, je vodorazredivi polutransparentni završni lazurni premaz, mat sjaja, namenjen za zaštitu i dekoraciju drvenih površina u eksterijeru. Karakteristike: Njegovom upotrebom drvo zadržava kvalitetan i dugotrajan ujednačen transparentan izgled, štiti drvo od vlage i razvoja mikroorganizama, kvalitetno prodire u pore drveta, štiti drvo od oštrih klimatskih uslova i uticaja UV zračenja. Upotreba: Premaz promešati dobro pre upotrebe i nanositi jednako i neprekidnom širinom da bi se izbeglo preklapanje. Površinu tretirati dva puta. Suv na dodir nakon 2-3 sata, a ponovno premazivanje nakon 24 sata. Nijanse: Baza EP bezbojna, nijanse dostupne po Tikkurila Valtti ton karti. Potrošnja: Od 8-12m2/l za glatke drvene površine; 4-8m2/l za neobrađene drvene površine, u zavisnosti od strukture, poroznosti drvene površine i metode nanošenja. Preporučeni alat: Anza Elite pro četka / Platinum četka. Pakovanje: 0,9l.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda na spoljašne drvene površine, iste treba prvo dobro oprati, očistiti, odmastiti i pustiti da se osuše. Nakon sušenja, drvenu površinu tretirati sa Firnajzom i biocidom i opet ostaviti da se osuši 24h. Nakon toga dobro promešati Valtti Vod.lazuru mat i naneti u dve ruke sa razmakom od 4 do 6h. Proizvod je spreman za rad, po potrebi razrediti sa 5% vode.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.