Cigla tapete

+ Saznaj više - Zatvori
Pogledaj kao Grid List

8 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Cigla tapete - savršen izbor za modernu dekoraciju enterijera

U našoj ponudi možete da pronađete cigla tapete različitih dezena i boja koje su pogodne za dekoraciju enterijera. Ove tapete su izrađene od kvalitetnih materijala i jednostavne su za postavljanje, a osim toga, održavanje im je lako i jednostavno. Cigla tapete su vrlo fleksibilne i mogu se koristiti za kreiranje različitih stilova, bilo da je u pitanju rustičan, industrijski ili moderan šarm. Bez obzira da li ste ljubitelj minimalističkog ili nešto raskošnijeg stila, cigla tapete su savršen izbor za postizanje željenog efekta. Takođe, na našem sajtu možete da pronađete i sledeće modele tapeta:

U svega nekoliko koraka sami postavite cigla tapete na zid

Ukoliko želite savršeno da postavite cigla tapete na vaš zid izdvojili smo nekoliko koraka koje bi trebalo da pratite kako bi vaše tapete izgledale savršeno.

  1. Pripremite zid - pre postavljanja tapeta, zid treba da bude čist i ravno obrušen. Ako su na zidu starije tapete ili ostaci lepka, uklonite ih i očistite zid.
  2. Merite i secite - pre stavljanja tapete, izmerite zid i isecite tapetu na odgovarajuću veličinu. Pritom vodite računa da ostavite dodatnih nekoliko centimetara na svakoj strani.
  3. Pripremite lepak - pripremite lepak za tapete prema uputstvima proizvođača. Vodite računa o tome da lepak ne bude previše gust ili previše tečan.
  4. Postavite tapetu - počnite od gornjeg dela zida i polako spuštajte tapetu. Koristite valjak za tapete kako biste osigurali da je tapeta ravno postavljena i da se ne stvaraju mehurići. Preklopite višak tapete prema unutrašnjosti uglova.
  5. Secite višak - nakon što ste postavili tapetu, pažljivo odsecite višak tapete na vrhu i na dnu zida koristeći tapetarski nož.
© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.