Tikkurila

T.Rostex super aqua prajmer 1lit

Rostex super aqua prajmer, nijanse sive, je univerzalni brzosušivi specijalni vodorazredivi prajmer za dugoročnu kvalitetnu osnovnu zaštitu metalnih površina i specijalnih metala kao što su cink, bakar, aluminijum, hrom i sl. u enterijeru i eksterijeru.
5.640,00 RSD
Glavna Šifra
8855220
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Rostex super aqua prajmer, od 1lit, nijanse sive, je univerzalni brzosušivi specijalni vodorazredivi prajmer za dugoročnu kvalitetnu osnovnu zaštitu metalnih površina i specijalnih metala kao što su cink, bakar, aluminijum, hrom i sl. u enterijeru i eksterijeru. Karakteristike: Sadrži antikorozivne pigmente, dugoročna i kvalitetna adhezija (prionljivost) na raznim metalnim površinama, koristi se za zaštitu: pocinkovanih, čeličnih površina, hrapavih aluminijumskih površina, površina od bakra, mesinga i nerđajućeg čelika, posebna primena proizvoda u osnovnoj zaštiti metalnih krovova, metalnih vodovodnih cevi, i drugih unutrašnjih i spoljašnjih metalnih konstrukcija. Upotreba: Pre upotrebe proizvod dobro promešati. Sloj naneti koristeći četku ili sprej. Obratiti pažnju na uglove i prevoje na metalnim površinama, debljina suvog filma treba da bude ista na ovim delovima. Rostex Super Akva prvenstveno je namenjen za primenu na nezaštićenim metalnim površinama koje se premazuju završnim vodorazredivim premazima ili u unutrašnjim površinama, koje se premazuju sa npr. Luja bojom. Izbegavati farbanje površina koje se nalaze na direktnom udaru sunčeve svetlosti, jer se boja osuši prebrzo i ne stabilizuje dovoljno. Suv na prašinu nakon 30 minuta. Suv na dodir nakon 2 sata. Ponovo premazivanje nakon 4 sata. Čišćenje alata sa vodom ili Tikkurila Pensselipesu (sredstvo za čišćenje alata). Napomena: Preko Rostex Super akva prajmera mogu se nanositi isključivo vodorazredivi premazi (npr.Unica Akva) ili akrilne lateks boje (npr.Luja). Nijanse: Siva. Potrošnja: Od 7-9 m2/l (mogućnost nanošenja do 60 qm - mikrona u vlažnom filmu). Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex / Platinum valjak Micmex. Pakovanje: 1l. Stepen sjaja: Mat.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda na unutrašnje ili spoljne površine, iste prvo očistiti, odmastiti i ukloniti sve nepravilnosti. Nakon toga površine tretirati sa Rostex super aqua u 1-2 ruke, valjkom, četkom ili airless uredjajem, bez razredjivanja ili razredjen sa vodom po potrebi (max 5%). Prajmer je suv na dodir nakon 1 sata, gde posle 24h sušenja možete naneti završnu pokrivnu boju.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.