Littu Tikkurila

Littu, nijansa crna, je vodorazrediva dekorativna akrilna boja sa efektom školske table. Namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina, kao što je zid, drvo, metal, radi dobijanja efekta školske table, po kojoj je moguće pisati/brisati sa kredom ili markerom sa tečnom kredom.
Od 1.375,00 RSD
Na stanju
Glavna Šifra
99988021_c
T.Littu Musta-Black 0.333lit
Količina: 0.33 L  
1.375,00 RSD
T.Littu Musta-Black 1lit
Količina: 1 L  
2.568,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Littu, od 1l, nijansa crna, je vodorazrediva dekorativna akrilna boja sa efektom školske table. Namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina, kao što je zid, drvo, metal, radi dobijanja efekta školske table, po kojoj je moguće pisati/brisati sa kredom ili markerom sa tečnom kredom. Karakteristike proizvoda: Primenjuje se na zidovima i nameštaju, za stvaranje površine kao na tablama. Liitu boja je pogodna za upotrebu ne samo na školskim tablama već i na zidnim površinama, dečjim sobama, vratima, barovima i tablama. Krede prijanjaju dobro na površinu i mogu veoma lako da se izbrišu bez ostavljanja tragova. Upotreba: Koristi se za farbanje unutrašnjih zidova i nameštaja. U zavisnosti od površine na koju se aplicira prethodno koristiti prajmer, Luja univerzalni prajmer (za zidove i betonske površine), Otex Akva (za drvene, metalne, alunimijumske površine i sl.). Promešati dobro Liitu boju pre upotrebe. Razrediti vodom ako je potrebno. Naneti 1-2 sloja valjkom, četkom ili sprejom. Drugi sloj nanositi nakon 6 sati. Spremno za upotrebu nakon 1 nedelje. Ukloniti višak boje sa alata pre čišćenja sa vodom. Preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata) kada se čisti stvrdnuta boja sa četke. Napomena: Pre upotrebe Liitu dobro promešati, ako je potrebno razrediti vodom (max 5%). Nijanse: Crna. Potrošnja: Od 8-10 m2/l. Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex. Pakovanje: 1l. Stepen sjaja: Mat.
Način primene
Pre nanošenja boje površina mora biti očišćena, odmašćena, uklonjene sve nepravilnosti i potom osušena. Nakon toga, u zavisnosti od površine na koju se nanosi, premazati sa odgovarajućim prajmerom, Luja univerzalni prajmer (za zidne i betonske površine), Otex Akva prajmer (za površine kao što su drvo, metal, cink, aluminijum i sl.). Prajmer naneti najmanje u jednom sloju. Posle sušenja prajmera (nakon 12h) promešati proizvod i naneti u 2 ruke sa razmakom od 4-6 sati, spremno za upotrebu nakon 7 dana (pisanje kredom).
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.