Littu Tikkurila

Littu, baza A (bela), je vodorazrediva dekorativna akrilna boja sa efektom školske table. Namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina, kao što je zid, drvo, metal, radi dobijanja efekta školske table, po kojoj je moguće pisati/brisati sa kredom ili markerom sa tečnom kredom.
Od 1.400,00 RSD
Glavna Šifra
99988020_c
T.Littu A 0.225lit
Količina: 0.23 L  
1.400,00 RSD
T.Littu C 0.9lit
Količina: 0.9 L  
2.720,00 RSD
T.Littu A 0.9lit
Količina: 0.9 L  
3.030,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Littu, od 0.225l, baza A (bela), je vodorazrediva dekorativna akrilna boja sa efektom školske table. Namenjena za dekoraciju unutrašnjih površina, kao što je zid, drvo, metal, radi dobijanja efekta školske table, po kojoj je moguće pisati/brisati sa kredom ili markerom sa tečnom kredom. Karakteristike proizvoda: Primenjuje se na zidovima i nameštaju, za stvaranje površine kao na tablama. Liitu boja je pogodna za upotrebu ne samo na školskim tablama već i na zidnim površinama, dečjim sobama, vratima, barovima i tablama. Krede prijanjaju dobro na površinu i mogu veoma lako da se izbrišu bez ostavljanja tragova. Upotreba: Koristi se za farbanje unutrašnjih zidova i nameštaja. U zavisnosti od površine na koju se aplicira prethodno koristiti prajmer, Luja univerzalni prajmer (za zidove i betonske površine), Otex Akva (za drvene, metalne, alunimijumske površine i sl.). Promešati dobro Liitu boju pre upotrebe. Razrediti vodom ako je potrebno. Naneti 1-2 sloja valjkom, četkom ili sprejom. Drugi sloj nanositi nakon 6 sati. Spremno za upotrebu nakon 1 nedelje. Ukloniti višak boje sa alata pre čišćenja sa vodom. Preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata) kada se čisti stvrdnuta boja sa četke. Napomena: Pre upotrebe Liitu dobro promešati, ako je potrebno razrediti vodom (max 5%). Nijanse: Baza A (bela), nijansiranje dostupno po Tikkurila Symphony, NCS, RAL, Benjamin Moor ton karti. Potrošnja: Od 8-10 m2/l. Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex. Pakovanje: 0,9l. Stepen sjaja: Mat.
Način primene
Pre nanošenja boje površina mora biti očišćena, odmašćena, uklonjene sve nepravilnosti i potom osušena. Nakon toga, u zavisnosti od površine na koju se nanosi, premazati sa odgovarajućim prajmerom, Luja univerzalni prajmer (za zidne i betonske površine), Otex Akva prajmer (za površine kao što su drvo, metal, cink, aluminijum i sl.). Prajmer naneti najmanje u jednom sloju. Posle sušenja prajmera (nakon 12h) promešati proizvod i naneti u 2 ruke sa razmakom od 4-6 sati, spremno za upotrebu nakon 7 dana (pisanje kredom).
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.