Jupol citro je unutrasnja boja s efikasnom zastitom filma protiv plesni, najbolji izbor za prostore u kojima zbog vlage postoji veca verovatnoca razvoja algi i plesni.
Od 820,00 RSD / KOM
Na stanju
Glavna Šifra
4640_c
JUPOL CITRO 2lit
Količina: 2 L  
820,00 RSD / KOM
JUPOL CITRO 5 L
Količina: 5 L  
1.910,00 RSD / KOM
JUPOL CITRO 10lit
Količina: 10 L  
3.340,00 RSD / KOM
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
JUPOL CITRO je na osnovi vodene disperzije polimernih veziva izrađena unutrašnja zidna boja, namenjena pre svega za dekorativnu zaštitu zidova i plafona u prostorijama u kojima zbog visoke relativne vlažnosti vazduha postoji velika verovatnoća pojave kondenzacije, a zbog toga je u uglovima, iza ormara i sl. velika verovatnoća za intezivan razvoj različitih vrsta zidnih plesni. Preporučujemo je pre svega za kuhinje, kupatila i druge sanitarne prostorije, praonice, ostave i slične prostore u stambenim i poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, domovima za starije i druge javne, proizvodne i industrijske objekte u kojima za dekorativnu obradu zidnih i plafonskih površina nije zahtevana upotreba perivih boja, odnosno boja otpornih na mokro brisanje
Način primene
Podloga mora biti cvrsta, suva i cista. Pre prvog bojenja obavezan je osnovni premaz. S bojenjem mozemo poceti 6 sati od nanosa osnovnog premaza. Boju nanosimo valjkom cija je duzina vlakana 10mm. Boju nanosimojevima u dva sloja u razmaku od 4-6 sati.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.