Hardex

HDN Smart Spray 27

Bezvazdušna (airless) klipna prskalica sa fiksiranim usisnim sistemom, na podesivom ramom sa točkovima, oznake SmartSpray 27.
772.780,00 RSD / kom
Nema na stanju
Glavna Šifra
2560281300
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
SmartSprey 27 je najsnažniji model u porodici SmartSprey, lako prenosiva i efikasna bezvadušna (airless) klipna prskalica, montirana na podesivom ramu, opremljena sa kolicima sa točkovima, poseduje fiksiranu usisnu granu koji omogućava primenu visoko viskoznih premaza, što nije slučaj kod savitljivog usisnog sistema, služi za farbanje zidova, plafona, stubova i drugih površina koristeći supstance rastvorljive u vodi i na bazi rastvarača kao što su: lakovi, prajmeri (podloge), akrilne, lateks i uljane boje, gde takodje omogućava veću preciznost izvodjenja završnih radova pogotovo kod velikih površina. Zahvaljujući veoma snažnoj pumpi pruža mogućnost rada na značajnoj udaljenosti (rad sa dužim crevima). Prednosti proizvoda su jednostavan dizajn, lak za upotrebu, sa kraćim vremenom potrebnim za pripremu i završetak radova, precizni mehanički elementi omogućavaju duži i kontinuiran rad bez zastoja, inovativan dizajn pumpe sa SimpleSet™ sistemom koji obezbedjuje nastavak radova na mestima na kojima druge pumpe ne mogu da održe pritisak, ekran kontrolne jedinice koji prikazuje obaveštenje o greškama, SuperSafe™ sistem nadgleda bezbednost i sprečava iznenadne promene napona. Instalirati uredjaj uz pomoć dva ključa (ne dobijaju se u setu): 1. priključiti crevo na pumpu i zategnuti uz pomoć ključa, 2. povezati crevo sa pištoljem i zategnuti uz pomoć dva ključa, povezati mrežu na napajanje (mrežni napon mora da odgovara naponu navedenom na pločici uredjaja), uredjaj se obavezno mora uzemljiti. Pre početka radova proveriti i pričvrstiti sve komponente sistema, sigurnosni upravljački točak uvek treba da bude zaključan (otključati pištolj samo kada je u upotrebi), podmazati zaptivke (naneti par kapi ulja na kapu zaptivača), pripremite najmanje tri kante, prva sa materijalom potrebnim za prskanje (bojenje) odabranih površina, druga sa vodom ili razredjivačem (u zavisnosti koja je komponenta korišćena) za ispiranje i čišćenje uredjaja i komponenti, i treća za skupljanje materijala. Radni napon 230V, snaga 1300W, maksimalni pritisak 207 bar, maksimalna efikasnost 2,7 L/min, maksimalna dimenzija vrha 0,025", maksimalna dužina creva 30m, težina 29,6kg. Pakovanje sadrži: agregat, crevo za farbanje od 15m, pištolj za raspršivanje 40GKS, poklopac mlasnica GKS, raspršivač GKS517, klipno ulje od 100ml, zaptivač, višenamenski ključ, upustvo.
Način primene
Pre upotrebe uredjaja svaki put proverite ispravnu voltažu napajanja, uzemljite uredjaj i zategnite sve komponente sistema. Takodje se uverite da je sigurnosna brava pištolja zatvorene. Podmažite zaptivke. Pripremite najmanje tri kante, prva sa materijalom potrebnim za prskanje (bojenje) odabranih površina, druga sa vodom ili razredjivačem (u zavisnosti koja je komponenta korišćena) za ispiranje i čišćenje uredjaja i komponenti i treća za skupljanje materijala. Pre početka farbanja na probnoj površini proveriti uzorak raspršenosti.
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.