10 ideja za tapete u kupatilu

10 ideja za tapete u kupatilu

Uživajte u inspiraciji, a ako poželite da i vi budete bar malo kapriciozni, izaberite jednu ovakvu tapetu i zalepite je makar na jedan zid ili deo zida u kupatilu.

Egzotično i jedinstveno. U ovakvom kupatilu biste se osećali kao da živite u nekom luksuznom apartmanu na tropskim ostrvima.

Ovako suptilna tapeta u sličnoj paleti boja sa srebrnim sjajem ostavlja utisak prefinjenog luksuza.

Nežne plave tapete u cvetnom dezenu izgledaće romantično i sofisticirano u svakom kupatilu. Kako su jakog dezena, mogu se upotrebiti i na samo jednom zidu koji se želi istaći.

Crno bele tapete na pruge ostavljaju moćan utisak glamura, posebno ako volite monohromatski dizajn. Odlično se kombinuju sa pločicama u obrascu crno-bele šahovske table.

Ako želite da postignete retro izgled iz sredine prošlog veka, opredelite se za ovakve ili slične tapete sa geometrijskim šarama. One se dobro uklapaju uz starinski dizajn kupatilske galanterije, a možete dodati i neku dekorativni detalj poput klasičnih ramova.

Ovakve cvetne tapete u mekim sivim, ljubičastim i tonovima senfa, daće vašem kupatilu pastoralni šarm, te možete zamišljati da se nalazite na odmoru u nekoj prelepoj vikendici na selu.

Ova tapeta klasičnog obrasca, ali u jarkoj fuchsia pink boji donosi moderan glamur i šarm budoara u vaše kupatilo.

Za veliko i tradicionalno glamurozno kupatilo izaberite ovakve elegantne tapete svedenog obrasca u suptilnim nijansama. Dopunite izgled bogatim lusterom i draperijama.

Sočni listovi palme i boje tropskih šuma će doneti ekstravaganciju i energičnost divljine u vaše kupatilo. Kombinujte ih sa svetlo zelenim elementima, poput ove kade, za pun doživljaj zamišljanja da ste na nekom okeanu.

Istaknuti zid sa ovakvom vrištećom fototapetom ne može proći nezapaženo. Može se kombinovati sa rustičnim ili industrijskim dizajnom, za veći kontrast, ili sa svedenim minimalističkim stilom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.