20 spavaćih soba koje će vas inspirisati da naredno krečenje bude drugačije

20 spavaćih soba koje će vas inspirisati da naredno krečenje bude drugačije

Ideje za krečenje - Moderno krečenje je opet in

Ako se pitate kako da okrečite spavaću sobu tako da bude moderna, ako se pitate koje su boje najbolje za kombinovanje, kako okrečiti sobu ovom ili onom bojom nameštaja, znajte da ne postoji jedan odgovor na ta pitanja.

Za početak, ukusi se razlikuju, te se dešava da ono što je meni lepo, tebi je ružno i ono što se meni slaže tebi nikako ne ide… Pored čistog subjektivnog osećaja, postoje i objektivni kriterijumi kao što su površina sobe, količina svetlosti koja obasjava sobu, nameštaj, distribucija…

Iz tog razloga, i kao vrlo uopšten odgovor na vaša pitanja, mi smo odlučili da sastavimo mini kolekciju od 20 modernih spavaćih soba, okrečenih različitim bojama i različitim stilovima, tako da možete uzeti neke ideje kako biste napravili spavaću sobu onako kako se vama dopada. Takođe, ovi primeri će vam pomoći da vidite svojim očima kako zapravo izgledaju one boje o kojima ste razmišljali da su za vašu sobu ili ne.

Naravno, pored ideja kako da okrečite spavaću sobu, podelićemo i par modernih i prijatnih za oko primera kako tapete mogu ulepšati, obogatiti i oplemeniti prostor u kome spavate i u kome se odmarate.

Dakle, da ne dužimo! U nastavku slede fotografije koje vas mogu inspirisati, a vi uživajte i razmislite koja ideja je upravo vaša

 

Napomena

 

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera, služe da daju savet o najboljem načinu kombinovanja boja i nijansi u enterijeru.

 Fotografije su ilustrativnog karaktera.

 Fotografije nekog lepog enterijera sa lepom bojom na zidu u tekstovima na blogu služe samo kao inspiracija.

 Sama nijansa boje na zidu na fotografijama zavisi i od osvetljenja, rezolucije, štampe, monitora i drugih parametara.

 Sami proizvođači boja ne daju informaciju o konkretnim nijansama na ovakvim fotografijama i prilično je teško izabrati nijansu boje na osnovu fotografije.

 Drugačije vizuelno ista boja izgleda uživo na zidu nego na fotografijama iz blogova.

 U ton kartama raznih proizvođača boja u našim farbarama na raspolaganju su stotine nijansi boja, pa je jedini mogući put izbor na licu mesta i okvirno vizuelno upoređivanje sa nekom sa fotografija. 

Izvor: Mil Ideas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.