Sikalastic®-152 je dvokomponentni malter, ojačan vlaknima, sa vrlo niskim modulom elastičnosti, na bazi cementa i specijalnih polimera otpornih na alkalije.
Nema na stanju
Glavna Šifra
710003_c
Opis proizvoda
Način primene
Tehnički list
Opis proizvoda
Sadrži agregat sitne granulacije i odgovarajuće aditive za vodonepropusnost i zaštitu betonskih podloga izloženih silama zatezanja. Sikalastic®-152 je naročito pogodan za ugradnju u vlažnim sredinama i na niskim temperaturama. Da bi se postigla glatka površina, ne sme se peskariti ili brusiti dok se materijal potpuno ne osuši, jer to može narušiti vodonepropusnost premaza. Tek nakon potpunog sušenja, brušenjem se uklanjaju bilo kakve neravnine sa površine. Lepljenje keramičkih pločica na Sikalastic®-152: Keramičke i mozaik pločice mogu se nanositi direktno na SikaLastic®-152, upotrebom odgovarajućeg lepka za keramiku na cementnoj bazi (cementni lepak za keramiku srednje elastičnosti, min C2 klasa u skladu sa EN 12004.
Način primene
Naneti prvi sloj Sikalastic®-152 koristeći nazubljenu gletericu, sa jakim pritiskom na podlogu. Pošto prvi sloj očvrsne naneti drugi sloj upotrebom ravne gleterice vodeći računa da se ostvari uniformna debljina oba sloja i potpuna pokrivenost prvog sloja.
Tehnički list
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.