Glavna Šifra
6963812_c
Trenutno nije dostupno

Maxima Maxidecor Velvet - Dekorativna boja

Home Obrada unutrašnjih zidova Dekorativne tehnike za zidove Maxima Maxidecor Velvet - Dekorativna boja

BESPLATNA ISPORUKA na teritoriji Beograda za robu u vrednosti većoj od 5000 RSD

Isprobajte boje i tapete u DekoRoma aplikaciji

App store Google play store

Maxima Maxidecor Velvet - Dekorativna boja

Trenutno nije dostupno
ŠIFRA PROIZVODA: 6963812_c

MAXIDECOR Velvet je efektna boja izuzetnog kvaliteta, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Velvet je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, neškodljiv za čoveka i okolinu. Jednostavno se nanosi. Namenjen je za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina, gde je potrebno kreirati suptilan efekat, sofisticiran poput svile. Može se tonirati na MAXIMIX sistemu prema ton karti MAXIDECOR Velvet.

Način upotrebe:
Površina mora biti: suva, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih delova, prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletovanje GLETOLIN G. Potom, na površinu naneti osnovni premaz MAXIDECOR Smooth Primer, nijansiran u približnu nijansu završnog materijala, a sve prema uputstvu proizvođača. Nakon sušenja osnovnog premaza, nanositi MAXIDECOR Velvet koji se isporučuje pripremljen za upotrebu, samo ga treba ručno razmešati do potpune homogenizacije. MAXIDECOR Velvet toniran na MAXIMIX sistemu i MAXIDECOR Velvet različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizovati! Materijal prvo nanositi četkom u jednom sloju, unakrsnim pokretima kako bi se premaz pripremio za dalju obradu. Dok je naneti materijal još uvek svež, nerđajućom čeličnom ili plastičnom gletericom zaobljenih ivica kreirati odgovarajući efekat stvaranjem osećaja „dubine“. Gleterica mora da bude pod uglom od približno 30° u odnosu na površinu uz upotrebu laganog pritiska. U slučaju da ne želite da koristite gletericu, odgovarajući efekat može se kreirati i samo upotrebom četke, tako što se materijal u manjim količinama postepeno nanosi u jednom sloju, unakrsnim ili polukružnim pokretima četke. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.

Radna temperatura: 
Optimalna radna temperatura je od +10 °C do +25 °C. Ne sme se koristiti ispod +5 °C.

Potrošnja: 
10–12 m²/L, u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge, tehnike i načina nanošenja.

Rok upotrebe i skladištenje: 
18 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5 °C do +25 °C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.

Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Maxima Maxidecor Velvet - Dekorativna boja
Ocena:
  • Tehnički list
  • Recenzije
    Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
    Maxima Maxidecor Velvet - Dekorativna boja
    Ocena:
Naša preporuka