Tikkurila

T.Proseal 5lit

Proseal, nijansa transparentna, je osnovni (prajmer) premaz na vodenoj bazi, koji se koristi za pozorne i apsorbujeće betonske površine, pre nanošenja BioRida.
10.920,00 RSD
Glavna Šifra
99988043
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
ProSeal je osnovni premaz na vodenoj bazi sa dobrim karakteristikama prodiranja. Koristi se za apsorbujuće površine pre nanošenja BioRid, BioRid Spray ili AsbestGuard. ProSeal je pogodan za pripremu unutrašnjim zidova i plafona, na apsorbujućim podlogama. ProSeal se takođe može koristiti za vezivanje rastresitog ili loše spojenog azbestnog materijala i za vezivanje azbestne prašine, ili nakon enkapsulacije ili čišćenja, da bi se vezala vlakna koja su možda u rastresitom stanju tamo gde je teško usisati usisivačem tako da bude 100% bez vlakana. ProSeal naneti na očišćenu, odmašćenu i suvu površinu bez razređivanja. Posle nanošenja ProSeal prajmera, isti sačekati da se osuši od 2-3h, nagon čega se može naneti BioRid. Nanosi se valjkom, četkom ili airles uređajem. Razređivač: voda. Pokrivnost: Od 2-10m2/l, zavisno od površine. Nijansa: transparentna. Pakovanje: 5l.
Način primene
Pre upotrebe proizvoda odstraniti prljavštinu i prašinu sa površina. Nakon toga naneti BioWash, razblažen sa vodom (odnos mešanja 1:2), na buđave površine sunđerom, glatkom četkom ili sairless uređajem. Popuniti površine odgovarajućim puniocem, ako je potrebno, i ošmirglati osušene površine. Odstraniti prašinu od šmirglanja. Naneti ProSeal 1 put četkom, valjkom ili airless uređajem nerazblažen. Posle sušenja, nakon 2-3 sata naneti BioRid u 2 ruke.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.