Tikkurila

T.Otex akva prajmer 0.9lit

Otex akva prajmer, je univerzalni brzosušivi vodorezredivi, specijalni akrilni prajmer za dugoročnu i kvalitetnu osnovnu zaštitu raznih vrsta površina u enterijeru i eksterijeru. Namenski se može koristiti kao prajmer pre korišćenja završnih boja na akrilnoj ili uljanoj bazi, i to za različite površine (drvo, beton, metal, cink, aluminijum, staklo i sl.).
2.650,00 RSD
Na stanju
Glavna Šifra
8855503
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Otex akva prajmer, od 0.9l, nijansa bela, je univerzalni brzosušivi vodorezredivi, specijalni akrilni prajmer za dugoročnu i kvalitetnu osnovnu zaštitu raznih vrsta površina u enterijeru i eksterijeru. Namenski se može koristiti kao prajmer pre korišćenja završnih boja na akrilnoj ili uljanoj bazi, i to za različite površine (drvo, beton, metal, cink, aluminijum, staklo i sl.). Karakteristike proizvoda: Koristi se za zaštitu na različitim površinama, dugoročna i kvalitetna adhezija (prionljivost) na raznim površinama, visoka mehanička i hemijska otpornost. Upotreba: Pogodan kao osnovni premaz i među premaz za nove i prethodno farbane površine. Dobro prijanja na površinu koja zahteva posebno prijanjanje kao što su staklo, pločice, stakleno vlakno, PVC plastika, aluminijum, pocinkovani lim i površine farbane sa alkidnim i kiselo otpornim bojama. Dobro promešati Otex pre upotrebe i razrediti, ako je potrebno (max 5%), a za nanošenje sprejom (5%-10%). Nanositi Otex četkom, valjkom ili airless uređajem. Suv na prašinu nakon 1 sata. Brušenje i ponovno premazivanje sledećeg dana. Čišćenje alata Tikkurila Pensselipesu (sredstvo za čišćenje alata). Napomena: Preko Otex Akva prajmera mogu se nanositi akrilne lateks boje, alkidni i akrilni premazi. Nijanse: Baze A bela. Toniranje po svetlim tonovima Tikkurila Symphony ton karte. Potrošnja: Od 8-10 m2/l, u zavisnosti od strukture, poroznosti površine i metode nanošenja. Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex / Platinum valjak Micmex. Pakovanje: 0,9l. Stepen sjaja: Pun mat.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda na unutrašnje ili spoljne površine, iste prvo očistiti, odmastiti i ukloniti sve nepravilnosti. Nakon toga površine tretirati sa Otex akva prajmerom u 1-2 ruke, valjkom, četkom ili airless uredjajem, bez razredjivanja ili razredjen po potrebi (max 5%). Prajmer je suv na dodir nakon 1 sata, gde posle 24h sušenja možete naneti završnu boju, ili dekorativnu masu.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.