Tikkurila

T.GrafoTherm sivi 18lit

Grafotherm, bele boje, je vodorazredivi funkcionalni antikondezicioni premaz (sprečava stvaranje kondezacije i vodenih kapi) koji se koristi u građevinama koje imaju metalne krovne konstrukcije, limene krovove, na kojima dolazi do kondezacije i skupljanja vodenih kapi.
19.000,00 RSD
Glavna Šifra
99988018S
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Grafotherm, od 18l, sive nijanse, je vodorazredivi funkcionalni antikondezicioni premaz (sprečava stvaranje kondezacije i vodenih kapi) koji se koristi u građevinama koje imaju metalne krovne konstrukcije, limene krovove, na kojima dolazi do kondezacije i skupljanja vodenih kapi na istim. Prozvod je pogodan za unutrašnje farbanje mineralne krovne i zidne površine, kao što su beton, pločice, gips i slično. Takodje je pogodan i za farbanje spoljašnih površina kao zaštita od kiše. Karakteristike su odlična mogućnost upijanja i isparavanja vode, sprečava pojavu kondezacije i kapljanje nakupljene vode, formira fleksibilan i porozan premaz, gde pri nanošenju u debelom sloju obezbedjuje akustičnu izolaciju i smanjenje vibracija. Pakovanje od 18l. Nijensa: bela.
Način primene
Pre upotrebe Grafotherm dobro promešati. Površine koje se tretiraju sa Grafotherm bojom moraju biti očišćenje, odmašćene i uklonjene sve nepravilnosti (rđa, kondez, prašina). Pre nanošenja proizvoda na površinu koja se boji istu tretirati sa odgovarajućim prajmerom (Rostex Super Aqva, ProSeal prajmerom i drugim...). Boju naneti u dve ruke sa maksimalno 5% razredjivanja vodom u vremenskom razmaku od 4 do 6 sati.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.