Maxima

M.HIDROMAX ELASTIK 2K 15/1

HIDROMAX Elastic je elastična 2K masa izrađena na osnovi cementa i specijalno selektovanih agregata, unapređena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina.
4.490,00 RSD
Na stanju
Glavna Šifra
13128
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
HIDROMAX Elastic je elastična 2K masa izrađena na osnovi cementa i specijalno selektovanih agregata, unapređena vodoodbojnim, vodonepropusnim i alkalno otpornim polimerima, ojačana vlaknima, oplemenjena posebnim aditivima za hidroizolaciju i zaštitu betonskih površina. Sastoji se od suve komponente A i tečne komponente B, čijim se mešanjem dobija pastozna masa koja se nanosi četkom ili metalnom gletaricom. Poseduje sposobnost premošćavanja pukotina, odlično prijanjanje na mineralne površine, može se nanositi i pri nižim temperaturama i u vlažnim uslovima. Upotrebljava se radi zaštite objekata od pojave kapilarne vlage, prodora vode pod pritiskom kao i kod situacija gde je potrebno obezbediti vodonepropusnost prilikom pozitivnog i većeg negativnog hidrostatičkog pritiska vode. Preporučuje se za hidroizolaciju kuhinja, kupatila, ukopanih zidova, suterenskih i podrumskih prostorija, temeljnih traka, bazena za plivanje, terasa i balkona, odnosno svih površina izloženih atmosferskim uticajima i savojnim naprezanjima.
Način primene
Sadržaj jedne vreće (komponenta A) 10kg postepeno dodavati u 5kg tečnosti (komponenta B) uz stalno mešanje, dok se ne dobije homogena masa pogodna za nanošenje četkom. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti u roku od 1 časa.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.