Fasadni i termoizolacioni radovi

Fasadni i termoizolacioni radovi

Besplatan izlazak na teren i idejna rešenja za vašu fasadu

Vreme za rad na fasadi je upravo sada. Pozovite ROMA Company i obezbedite vašoj kući najkvalitetniju fasadu.

Ulaganjem u novu, kvalitetnu fasadu ćete uštedeti značajne sume novca i poboljšati opšti kvalitet života tokom grejne sezone. Postavljanje termofasade isplatiće se već kroz par godina, što je čini najboljom dugoročnom investicijom za vaš dom.

Zakažite već danas konsultacije sa ROMA Company za najtačniju i najbolju ponudu vaše nove fasade. Naš stručnjak će na vaš poziv u roku od 24h doći do vas*, kako bi izmerili vašu fasadu radi najtačnije računice neophodne količine materijala. Uz pomoć, savete i preporuke našeg stručnjaka izaberite najbolju ponudu za Vaš objekat i budžet, uz mogućnost izbora iz najšire ponude fasadnih materijala u Srbiji.

* Izlasci na teren odnose se na Beograd i bližu okolinu.

Ukoliko su vam potrebne preporuke najboljih izvođača radova, budite slobodni da se obratite ROMA Company, a mi ćemo vam propručiti najbolje majstore iz naše baze kontakata.
Idejno rešenje se naplaćuje 6.000 dinara. Ukoliko kupite komplet fasadu* u bilo kojoj od ROMA Company prodavnica, ova sredstva će vam biti vraćena i Vaš konačni račun umanjen za ovaj iznos.

* komplet fasada podrazumeva: lepak, mrežicu, tipl, stiropor, ground i završni malter.

Transformišite vašu
fasadu uz pomoć
našeg dizajnera

1

Fasada u prvobitnom stanju

2

Fasada prema idejnom rešenju
ROMA dizajnera za fasade

1
2

Zakažite svoj termin na 065/222-40-56.

Zašto je dobro uraditi novu fasadu?

Zašto je baš sada pravo vreme da sredite fasadu?

Fasada se ne može raditi uvek. Najbolji uslovi za rad na fasadi su tokom jeseni, ali proleće i leto takođe predstavljaju prihvatljivu opciju. Fasaderski radovi imaju svoju logiku i tehniku, a radi najboljih uslova, potrebno je da uhvatite idealne vremenske prilike. Idealni su naravno takozvani tehnički uslovi: temperatura od 16 do 22˚C. Posebno se treba paziti toplotnih ekstrema – kad je hladnije vreme temperatura ne sme da padne ispod +5˚C.

Šta čini idealnu fasadu?

Kuća bez fasade je poput rupe bez dna – pored toga što ulepšava objekte spolja, njen posao je da izoluje i sprovodi toplotu i zvuk. Idealna fasada je sposobna da izdrži sve vremenske uslove, od visokih i niskih temperatura, preko kiše, snega, grada i jakog vetra.

Zašto da postavim novu fasadu?

Svi znamo koliko zimski računi za grejanje i struju umeju da opterete kućni budžet. Čak 30% toplotne energije gubi se preko neizolovanih spoljašnjih zidova. Ugradnja nove fasade, koja je deblja od minimalno propisane, pruža zapaženo bolju termoizolaciju.

Šta će mi doneti postavljajnje nove fasade?

Loša, tanka i nekvalitetna fasada propušta toplotu i tako se često dešava da „grejemo ulicu“. Ovaj problem ima prosto rešenje – dobru izolaciju – a na ovaj način izbegava se nepotrebno trošenje toplote. Po proračunu baziranom na aktuelnoj ceni struje, ovakva investicija se isplati već za 4 do 5 godina.

Koje su preporuke ROMA stručnjaka za fasade?

Kupovinom fasadnog materijala u prodavnicama Roma Company, uvek dobijate svu potrenbnu tehničku podršku i dodatne savete. Takođe, bićete sigurni da kupujete originalne proizvode, da je roba ispravno uskladištena i da se sa njom pažljivo rukovalo.

10% POPUSTA
NA STIROPOR

UZ KUPOVINU KOMPLET FASADE

Komplet fasada podrazumeva:
lepak, mrežicu, tipl, stiropor,
ground i završni malter.

Saznaj više + Zatvori -
Filteri
Filteri
Pogledaj kao Grid List

rezultati 41-52 od 52

Set Descending Direction
 1. SIKAGARD-703
  #695291_c
  CENA Od 830 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 2. Podloga za malter Bekament
  #46614_c
  CENA Od 3.995 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 3. Fas acryl Bekament
  #A14522_c
  CENA Od 630 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 4. Sika ThermoCoat Acryl - Fasadna boja
  #14308615_c
  CENA Od 3.090 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 5. Colorplast Maxima
  #93581_c
  CENA Od 4.792 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
Page
po strani