Trake

Saznaj više + Zatvori -
Pogledaj kao Grid List

6 Rezultata

Set Descending Direction
 1. Izolir traka Hardy
  #33491_c
  CENA Od 70 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 2. Traka za montazu 5m*19mm
  #58832500_c
  CENA Od 385 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 3. Traka prot.kliz.5m*25mm bela
  #58834200_c
  CENA Od 405 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 4. Traka prot.kliz.5mx25mm crna
  #58834201_c
  CENA Od 340 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
 5. Traka aluminijumska 10m*50mm
  #58834000_c
  CENA Od 500 RSD * PDV uračunat u cenu
  Dostupno odmah
  Besplatna isporuka
po strani

Trake

Trake su nezaobilazan potrošni materijal za molerske radove, logistiku, izolaciju, kao i montažu elemenata bez bušenja zidova. Najkorišćenije su trake za zidove koje pomažu da granica između dve boje bude pravilna, kao i klasične lepljive trake za oblepljivanje kutija, zaštitu nameštaja prilikom molerskih radova i brojne druge namene. Bandaž trake koriste se pri prilikom sanacija manjih pukotina, dok se teflon trake koriste za vodinstalaterske radove. 

Specijalne lepljive trake

Pored pomenutih traka, koje imaju najširu primenu, u Roma asortimanu su i specijalne lepljive trake. Dihtung trake pomažu da stolarija ne propušta vazduh na spojevima, dok se antiklizne trake postavljaju na potencijalno klizave ulaze i stepeništa. Aluminijumska traka koristi se kada se radi sa uređajima čija je temperatura visoka, dok se za zaptivanje koriste silikonska ili bitumenska traka. Jedna od specijalnih traka u ponudi je i traka za autolakirere, kojom se razdvajaju boje na automobilu. U specijalne lepljive trake ubrajaju se i snažne trake opšte namene kojima se mogu spajati predmeti i popravljati naprsli predmeti. 

Dvostrana lepljiva traka

Jedna od najpopularnijih traka, koju koriste i hobisti i profesionalci, je dvostrana lepljiva traka. Ovaj tip traka može se nabaviti u varijantama od slabih, koje se koriste za karton, stiropor i druge lagane materijale, do veoma jakih, koje mogu da nose ogledala i druge teške predmete. Kada se koristi duplo lepljiva traka mora se raditi pažljivo, da se ne bi zalepila za prste, a pre nego što se traka koristi za lepljenje težih predmeta potrebno je tačno izračunati potrebnu površinu trake u skladu sa uputstvom na traci. Kada se koristi duplo lepljiva traka izuzeno je važno dobro pripremiti obe površine koje se lepe, odnosno očistiti ih od nečistoća.    

Pored traka u našoj ponudi možete da pronađete četke, valjke, ručke za valjke, gleterice i drugi prateći pribor za keramičare.