Pribor za keramičare

Saznaj više + Zatvori -
Pogledaj kao Grid List

3 Rezultata

Set Descending Direction
  1. Classic - Nivelator za keramičke pločice
    #8606111120273_c
    CENA Od 325 RSD * PDV uračunat u cenu
    Dostupno odmah
    Besplatna isporuka
po strani

 

U novije vreme sve je više alata za keramičare, jer klijenti traže ugradnju sa što manje fugiranja, sa savršenom nivelacijom i uz korišćenje velikih, teških pločica, a pritom su pločice sve skuplje i radi se bez rezerve. Alat za keramičare i pribor za keramiku u Roma asortimanu obuhvata sve što je potrebno za najzahtevnije projekte, od potrošnog materijala, do savremenih alata. 

Neophodan alat za keramičare

U neophodan materijal za keramičare spadaju krstići za određivanje širine fuge, zatim nivelatori i kajle za nivelisanje i učvršćivanje pločica, te krunice za bušenje rupa na pločicama. Neophodan alat za keramičare su mistrija i gleterica za nanošenje lepka, libela za proveru nivelacije, gumeni čekić i alat po izboru za sečenje i lomljenje pločica. U neophodan alat spadaju i brusilice sa pratećim pločama za brusilice, ali one nisu deo našeg asortimana, jer je reč o električnom alatu. Obavezen pribor za keramiku su i kante za vodu, kao i valjci za ceđenje sunđera. 

Dodatni alat za keramiku

Laser za obeležavanje pozicije pločica je deo arsenala keramičara koji izuzetno olakšava posao, jer je to najbolji način da se odmah na početku radova odredi pozicija svake pločice. Vakuum za keramiku koristi se za prenošenje pločica, spuštanje pločica na predviđenu poziciju između već ugrađenih pločica i za bolje naleganje pločica korišćenjem vibracija. Gleterice sa mekim ili običnim sunđerom koriste se za brisanje fuga po završetku fugovanja, dok su gumeni štitnici za kolena popularni ne samo među keramičarima, već među svim majstorima koji duže vreme provode na kolenima, kao što su vodoinstalateri, serviseri bele tehnike, električari, čak i automehaničari.