Tapete

Tapete za zid

Emiliana Parati je italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih tapeta. Poznata je po svojim visokokvalitetnim tapetama koje se proizvode u skladu sa najvišim standardima industrije. Emiliana Parati je uspostavila saradnju sa nekim od najprestižnijih italijanskih modnih brendova kao što su Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre i Blumarine. Ova saradnja je dovela do stvaranja predivnih kolekcija tapeta koje predstavljaju savršenu kombinaciju visoke mode i umetnosti. Njihove tapete su prava umetnička dela koja će svakako privući pažnju i uneti eleganciju i stil u bilo koji prostor.

Kolekcja Roberto Cavalli by Emiliana Parati sadrži širok spektar prelepih dezena koje karakterišu živopisni detalji, zlatne i srebrne niti kao i teksture inspirisane prirodom, divljim životinjama i cvetnim motivima. Tapete su raskošne i eleganrne sa prepoznatljivim Cavalli stilom koji odiše luksuzom i glamurom. Tapete su izrađene od najfinijih materijala koji se odlikuju bogati i izražajnim bojama i teksturama.

Gianfranco Ferre je poznati modni brend, čiju kolekciju tapeta odlikuju moderni i inovativni dizajn. Tapete iz ove kolekcije su inspirisane arhitekturom, geometrijskim oblicima, damask dezenima i floralnim motivima. Materijali korišćeni za proizvodnju ovih tapeta uključuju kvalitetan papir i vinil sa čestim dodatkom prefinjenih detalja poput zlatnih, srebrnih i bisernih niti.

Blumarine je italijanski modni brend poznat po svom ženstvenom i romantičnom dizajnu. Blumarine Home kolekciju tapeta takodje karakterišu delikatni cvetni motivi, nežni pastelni tonovi i predivni detalji čipke i svile. Ove tapete su stvorene da unesu eleganciju i romantiku u prostorije, a istovremenu odišu sofisticiranim italijanskim stilom.

DOLCE GABBANA CASA je kolekcija koja prenosi našu želju da stvorimo jedinstveni životni stil koji predstavlja naše osnovne vrednosti: umetnost, ljubav prema stvaranju, krojenju, poštovanje tradicije i potragu za inovacijama.
Dolce&Gabbana je poznata luksuzna industrijska modna kuća, jedno od najvećih imena svetske mode, i često sinonim za visoki stil. Ovaj brend je ove 2023. godine dizajnirao i proizveo svoju prvu kolekciju tapeta, pod imenom Dolce&Gabbana casa i omogućio preslikavanje svog stilskog koda i na opremanje enterijera. Negujući italijanski dizajn, ekselenciju i tradiciju zanatske izrade, i prepoznatljivi D&G stil, ovu kolekciju posvetili su temama: mediteranu, zebra printu, leopard printu , i sicilijanskoj prikolici-poznatoj kao simbol Sicilije po svojim živopisnim bojama i ornamentima. Ovi dezeni oživljavaju prostor, evociraju priču o ljubavi, gostoprimstvu, posvećenost lepoti i umetnosti življenja svakodnevnog života.

+ Saznaj više - Zatvori
Filteri
  1. Dezen
    NOVI DIZAJN
Filteri
Filteri
Pogledaj kao Grid List

rezultati 41-80 od 185

Set Descending Direction
po strani
© ROMA Company 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.