Tikkurila

T.Pensselipesu za cisc.alata 1lit

Home Alat i pribor Pribor molerski T.Pensselipesu za cisc.alata 1lit
Pensselipesu, je sredstvo za čišćenje alata i opreme za farbanje (četke, valjak i slično). Ne sadrži rastvarače. Koristi se za čišćenje alata odmah nakon farbanja. Koristiti nerazređen Pensselipesu da se uklone uljane, alkidne boje, lakovi, kao i vodorazredive disperzije sa alata.
1.015,00 RSD
Glavna Šifra
99988028
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Pensselipesu od 1lit, nijansa transparentna, je sredstvo za čišćenje alata i opreme za farbanje (četke, valjak i slično). Ne sadrži rastvarače. Koristi se za čišćenje alata odmah nakon farbanja. Koristiti nerazređen Pensselipesu da se uklone uljane, alkidne boje, lakove, kao i vodorazredive disperzije sa alata. Karakteristike proizvoda: Lako uklanja farbu sa četke i omekšava vlakna. Može se koristiti i za uklanjanje blago očvrsle boje sa četke. Ne oštećuje drvo, staklo, gumu i plastiku. Pakovanje: 1l.
Način primene
Pre upotrebe proizvod dobro promućkati, potom u zavisnosti od zaprljanosti i od vrste boje koja je korišćena za farbanje/krečenje, proizvod naneti na alat i isti oprati. Pri korišćenju proizvoda preporučuje se da se koristi higjenske rukavice radi zaštite kože.
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.