Tikkurila

T.Magnetic paint 0.5L

Magnetic paint, nijanse antracit sive, je specijalna dekorativna vodorazrediva boja za kreiranje magnetnih površina u enterijeru, koja u sebi sadrži metalne opiljke da bi se stvorio efekat lepljenja magneta na zidnim, drvenim, aluminijumskin i sl. površinama.
2.160,00 RSD
Glavna Šifra
141725
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Magnetic paint, od 0.5l, nijanse antracit sive, je specijalna dekorativna vodorazrediva boja za kreiranje magnetnih površina u enterijeru, koja u sebi sadrži metalne opiljke da bi se stvorio efekat lepljenja magneta na zidnim, drvenim, aluminijumskin i sl. površinama. Karakteristike proizvoda: Pogodna za upotrebu u suvim prostorijama u enterijeru, može da se kombinuje sa Tikkurila unutrašnjim bojama kada se želi postići neka druga nijansa na površni sem sive. Boja se može nanositi na različite površine: beton, gips ploče, ivericu i gletovane površine. Preporučeno je nanošenje boje u tri sloja za postizanje magnetnog efekta na zidu. Upotreba: Da bi se postigla ujednačenost, promešati dobro Magnetic pre upotrebe (ovo može potrajati nekoliko minuta) kao i tokom upotrebe. Naneti 3 sloja upotrebom dosta Magnetic boje i kratkodlaki valjak ili četka. Pokušati postići što ravniju površinu. Magneti prijanjaju najbolje na glatku površinu. Magnetic se može nanositi i pomoću valjka i odmah se zagladiti pomoću čelične špatule da se postigne što ravnija površina. Ostaviti premazanu površinu da se suši oko 24 sata između slojeva. Koristiti jedan litar boje za oko 1.5 m2 površine premazano u tri sloja. Ova količina garantuje magnetik efekat. Ako je potrebno, površina se može premazati nakon 24 sata sa Tikkurila vodorazredivim unutrašnjim bojama. Ne razređuje se. Očistiti alat sa vodom. Ukloniti višak boje sa alata i očistiti sa vodom. Napomena: Prilikom kombinovanja sa unutrašnjim bojama, nanositi tanji završni sloj boje da se ne bi umanjio efekat magneta. Nijanse: Antracit Siva Potrošnja: Oko 1,5 m2/l kada se nanosi u tri sloja. Pakovanje: 0,5l. Stepen sjaja: Mat.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda na unutrašnje zidne površine, iste prvo očistiti, odmastiti i ukloniti sve nepravilnosti. Nakon toga zidne površine tretirati sa Tikkurila Luja prajmerom u 1-2 ruke, ili Otex Akva i Otex uljanim prajmerom u zavisnosti na koju površinu se nanosi Magnetic boja, valjkom, četkom ili airless uredjajem. Posle sušenja "prajmera" (nakon 3-4 sata) naneti Tikkurila Magnetic boju u 3 ruke u vremenskom od 24h između slojeva. Posle toga preko Magnetic boje se može naneti Tikkuriline akrilne perive boje (posle 24h sušenja).
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.