Tikkurila

T.Akrostop izolaciona boja bela 1lit

Akrostop, vodorazrediva izolaciona boja za zidne i plafonske površine u enterijeru, bela, pakovanja od 1l - sprečava ponovno izbijanje žutila na zidovima od vlage, duvanskog dima, masnoća, curenja...
3.050,00 RSD
Na stanju
Glavna Šifra
8855208
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Akrostop je vodorazrediva akrilna izolaciona boja za zidne i plafonske površine u enterijeru. Karakteristike proizvoda: sprečavanje izbijanje vlage, nikotina, dima, čađi, mrlja od tečnog mastila iz oštećenih mesta na zidnim i plafonskim površinama, koristi se za osnovnu zaštitu zidnih i plafonskih površina od (gleta, betona, cigle, građevinskih blokova, gips-karton ploča, drvenih panel ploča), lako se nanosi, odlična pokrivnost i belina, dobra perivost - klasa II prema standardu SFS-EN133000, sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu). Akrostop je pogodan kako za nove, tako i za već bojene površine od betona, cigle, gipsa, iverice, lesonita, drveta i drvenih ploča. Nije pogodan za upotrebu na gvozdenim ili čeličnim površinama. Promešati boju dobro pre upotrebe. Naneti 1-2 sloja četkom, valjkom ili vazdušnim pištoljem. Ostaviti da se boja osuši pre nanošenja sledećeg sloja. Završiti farbanje sa odgovarajućim završnim premazom. Suv na prašinu za sat vremena. Drugi sloj naneti posle 8 sati. Ponovo premazivanje za 24 sata. Očistiti alatke sa vodom ili kada se čisti stvrdnuta boja sa četke preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata). Napomena: Akrostop ne mešati sa ostalim premazima. Razredjivač: voda. Proizvod je spreman za rad, razredjivati po potrebi 0-5%. Nijanse: bela. Potrošnja: Od 6-8 m2/l, u zavisnosti od strukture, poroznosti površine i metode nanošenja. Pakovanje: 1l.
Način primene
Pre upotrebe boju dobro promešati, površinu očistiti i odmastiti i ukloniti sve nepravilnosti na zidovima. Posle toga boju naneti na površinu četkom, valjkom ili vazdušnim pištoljom u 1-2 sloja. Drugi sloj naneti kada se prethodni osuši i to posle 8h. Posle toga površinu prebojavati odgovarajućom završnom bojom u 2 sloja, po moćunosti završnu boju naneti nakon 24h.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.