Obrada unutrašnjih zidova

Boje za zidove

Lepo obrađeni unutrašnji zidovi čine nam boravak u prostoru ugodnijim i kvalitetnijim. U ponudi su proizvodi za sve faze obrade unutrašnjih zidova. Mase za gletovanje zidova, podloge za impregniranje zidova, poludisperzije, disperzije, vodoperive, lateks boje. Kao i razne dekorativne tehnike.

Filteri
 1. Brend
  Helios
 2. Oblast primene
  zid
Filteri
Cena
Filteri
Pogledaj kao Grid List

22 Rezultata

Set Descending Direction
 1. VITEKOL Disperziona boja transparent Helios

  VITEKOL Disperziona boja transparent Helios

  Od 4.160,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 2. Linea disperziona boja Helios

  Linea disperziona boja Helios

  Od: 560,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 3. Zvezdapol Helios

  Zvezdapol Helios

  Od: 360,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 4. Life gotova boja za zid.

  Life gotova boja za zid.

  Od 1.570,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 5. Vitekol Disperziona boja Helios

  Vitekol Disperziona boja Helios

  Od: 850,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 6. Linea podloga za krečenje Helios

  Linea podloga za krečenje Helios

  Od: 420,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 7. Zoraglet Plus Helios

  Zoraglet Plus Helios

  Od 430,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 8. Domflok listići Helios

  Domflok listići Helios

  Od 700,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 9. Primera Helios

  Primera Helios

  Od: 420,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 10. Spektra Clasic Helios

  Spektra Clasic Helios

  Od: 460,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 11. Spektra premium boja za zid Helios

  Spektra premium boja za zid Helios

  Od: 1240,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 12. Spektra Termo Top 5l

  Spektra Termo Top 5l

  Od: 3390,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 13. Spektra Perfect white Helios

  Spektra Perfect white Helios

  Od: 1470,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 14. Spektra extra bela Helios

  Spektra extra bela Helios

  Od: 1040,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 15. Spektra Termo Kit Helios

  Spektra Termo Kit Helios

  Od: 2990,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 16. Spektra unutrasnji kit Helios

  Spektra unutrasnji kit Helios

  Od: 460,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 17. Sanitol Helios

  Sanitol Helios

  Od: 630,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 18. Domflok lak Helios

  Domflok lak Helios

  Od: 2650,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 19. Spektra latex boja za zid Helios

  Spektra latex boja za zid Helios

  Od: 1010,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
 20. Spektra impregnacija za zid Helios

  Spektra impregnacija za zid Helios

  Od: 530,00 RSD
  Nijansa ili pakovanje
po strani

Kompanija Roma je lider u prodaji materijala i alata potrebnih za rad u enterijerima, jer naš asortiman, mreža prodavnica širom Srbije i uvek dostupan web shop garantuju kupcima da uvek mogu doći do proizvoda koji su im potrebni. Iako Roma prodaje na hiljade drugih artikala, boje za unutrašnje zidove čini okosnicu naše ponude i razlog su za većinu poseta našim prodavnicama. 


Sve što vam je potrebno za molerske radove možete pronaći na linkovima u nastavku, uključujući glet mase, podloge koje se nanose pre nanošenja boje i samu boju. Ako želite da nijansirate vaše boje za zidove na licu mesta, u ponudi je i veliki broj nijansi za toniranje, iako u praksi preporučujemo mašinsko mešanje boja, koje se u Roma prodavnicama ne doplaćuje. Mašinsko nijansiranje je posebno korisno jer možete po potrebi kasnije kupiti još boje u istoj nijansi, dok se ručnim mešanjem teže dobija ista nijansa. Osim standardnih boja, u našoj ponudi su i brojne specijalne boje koje se koriste za raznovrsne dekorativne tehnike, kada se osim željne nijanse postiže i određena tekstura ili se kreiraju geometrijski oblici.

Vrste boja za enterijere

Izbor boje za zidove je mnogo više od odabira malo skuplje ili malo jeftinije boje, bolje perive ili slabije perive boje. Od izbora boje zavisi i kako ćete pripremiti zid, koje nijanse ćete moći da koristite, koliko brzo ćete moći da nanesete drugi sloj i još mnogo toga. Izbor boje suštinski najviše zavisi od veštine majstora ili vlasnika doma, odnosno onoga ko obavlja krečenje. Kada je majstor dobar, izuzetno se isplati koristiti skuplje boje, uključujući uljane i lateks boje, sa kojima je moguće postići intenzivne nijanse i koje mogu biti glatke kao ogledalo ili se mogu koristiti neke od dekorativnih reljefnih tehnika. Sa druge strane, kada radi amater, možete slobodno odabrati neku od povoljnijih boja i koncentrisati se na dobru pripremu zidova i odabir dobrog alata, jer ta dva faktora će više uticati na konačni rezultat od izbora skupe boje. Najbolji način za razlikovanja klase boja je podela na emulzije, akrilne boje i emajl boje, pri čemu su emulzije niža klasa, akrilne srednja a emajl boje visoka, međutim ta podela nije zaživela na domaćem tržištu, pre svega jer reč emajl kod nas ima drugo značenje i koristi se uglavnom u kontekstu rada sa drvetom i metalom.

Standardna podela koja se koristi u Srbiji, podela na poludisperzije i pune disperzije više nije dovoljna da nam približi sve razlike između boja, budući da prema toj podeli možemo samo znati kakav je raspored pigmenta u odnosu na vezujući materijal i malo šta drugo. Poludisperzije su povoljnije i bolje su za upotrebu na zidovima koji nisu savršeno izgletovani (razlog više zašto amateri i treba da kupe povoljnije boje), jer one mogu u određenoj meri da popune neravnine. Međutim, sa njima se ne mogu postići intenzivne nijanse i nisu perive. Definisanje boje kao "disperzije" je takođe problematično, jer postoji tako veliki broj disperzija, kao kvalitetnijeg tipa boja. Disperzija može biti više ili manje paropropusna, više ili manje periva, više ili manje otporna na vlagu, itd, ali najvažnije je da je moguće pronaći boju za svaku priliku, a naši zaposleni u Roma prodavnicama pomoći će vam da odabarete najbolju boju za vaš dom i konkretnu prostoriju u vašem domu.

Pronađite idealnu boju za vaš dom po povoljnim cenama

U Romi razumemo da je izbor boje za zidove više od pukog estetskog izbora - to je investicija u vaš dom. Zato smo posvećeni tome da vam ponudimo boje koje ne samo da će transformisati vaš prostor, već će to učiniti po cenama koje su dostupne svima.

Kada birate boju, razmislite o disperziji. Naše disperzije cena su pristupačne, pritom pružaju izvanredan kvalitet i dugotrajnost. One su idealne za stvaranje čistih, svetlih prostora u vašem domu. Cena disperzije je važan faktor, ali ne i na uštrb kvaliteta.

Za one koji traže nešto više od standardnih opcija, naše pune disperzije pružaju izuzetnu pokrivnu moć i izdržljivost. Puna disperzija cena je odličan izbor kada želite dugotrajne rezultate i izuzetan izgled zidova po super cenama.

Ne zaboravimo i na masne farbe za zidove, koje su odličan izbor za prostore koji zahtevaju veću otpornost, kao što su kuhinje i kupatila. msan farba za zid cene su usklađene sa kvalitetom i performansama koje nude, čineći ih savršenim izborom za one koji traže dugotrajnost i izdržljivost.

Na roma.rs uvek možete pronaći cene koje zadovoljavaju vaš budžet, a što je bitnje i kvalitet proizvoda.

© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.