Podloge za pločice

   

Saznaj više + Zatvori -
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Pre bilo kakvih keramičarskih radova, neophodna je temeljna priprema podloge. Izuzetno je važno ustanoviti tip podloge pre lepljenja pločica. Naša ponuda sastoji se od najkvalitetnijih proizvoda koji se mogu koristiti na otvorenom ili u zatvorenim prostorijama, takođe na apsorbujućim, neapsorbujućim, vertiklanim i horizontalnim površinama. 

Namena premaza i vrste proizvoda

Premazi služe da bi se podloga pripremila za nanošenje lepka za pločice. U ponudi su i premazi koji služe kao vezivni most između lepka za keramiku, samonivelišućih masa i problematičnih podloga. Treba istaći da se pojedini proizvodi mogu koristiti i kod sistema podnog grejanja. 

Postoje i nešto snažniji premazi, posebno namenjeni za problematične površine. Pogodni su za maksimalnu adheziju lepka za keramiku, kao i mase za izravnjavanje podova i zidova. Najčešće se koriste za poboljšanje veze kod maltera koji su na bazi cementa, gipsa, kreča i betonskih podloga. 

U Roma asortimanu su i akrilni prajmer, namenjeni za impregnaciju apsorbujućih u problematične površine. Koriste se za više vrsta površina, kao što su beton, gips, teraco i drugei, a pre nanošenja lepka i masa. Veoma su jednostavni za upotrebu, jer se lako nanose i suše. 

Svi tipovi podloga za pločice su vodootporni, elastični i ne menjaju svoje fizičke karakteristike vremenom. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice u vezi sa izborom proizvoda, slobodno nas kontaktirajte.