Maxima

M.HIDROMAX SEAL TAPE 10m

Elastična hidroizolaciona traka, sa pletenom mrežicom za lepljenje sa obe strane i elstičnom zonom u sredini, koja se koristi kao deo sistemskog rešenja zaptivanja u kombinaciji sa vodonepropusnim lepkom za keramiku, keramičkim pločicama i polimercementnim hidroizolacionim materijalima.
2.220,00 RSD / KOM
Na stanju
Glavna Šifra
9900000176
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Hidromax® SealTape Elastična hidroizolaciona traka, sa poliestreskom mrežicom za lepljenje sa obe strane i elstičnom zonom u sredini, koja se koristi kao deo sistemskog rešenja zaptivanja u kombinaciji sa polimercementnim hidroizolacionim materijalima. Koristi se za zaptivanje spojeva na sastavu podih i zidnih elemenata, oko i ispod pločica u mokrim prostorijama, kao što su kupatila, kuhinje i balkoni. Zaptivanje vertikalnih i horizontalnih dilataconih fuga i izolacija radnih fuga u uglovima, oko cevi itd. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
Način primene
Naneti dobro zamešani izolacioni malter na obe strane ivice, ostavljajući slobodan prostor (ne nanositi materijal) od oko 10mm sa obe ivice. Staviti hidromax seal tape na ivicu i lagano utisnuti traku u malter.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.