Kivisil Tikkurila

Kivisil LC-Perusm, baza LC (beličasto-transparentna), je visokokvalitetna vodorazrediva silikonska emulziona fasadna boja, za farbanje betonskih i malterisanih površina u eksterijeru.
Od 7.390,00 RSD
Glavna Šifra
8855198_c
T.Kivisil LC-Perusm 2.7lit
Količina: 2.7 L  
7.390,00 RSD
T.Kivisil LA-Perusm 2.7lit
Količina: 2.7 L  
8.420,00 RSD
T.Kivisil LC-Perusm 9lit
Količina: 9 L  
21.230,00 RSD
T.Kivisil LA-Perusm 9lit
Količina: 9 L  
24.680,00 RSD
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
Kivisil LC-Perusm, od 2,7l, baza LC (beličasto-transparentna), je visokokvalitetna vodorazrediva silikonska emulziona fasadna boja, za farbanje betonskih i malterisanih površina u eksterijeru. Karakteristike proizvoda: Primenjuje se na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima, skladištima. Sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu). Upotreba: Boju pre upotrebe dobro promešati. Preporučuje se nanošenje u dva sloja nakon što površina upije prajmer. Vreme sušenja između dva sloja najmanje 12 sati. Za prvi sloj boja se može razrediti vodom 5-10% Napomena: Proizvod obavezno promešati pre toniranja. Nijansa: Baza LC (beličasto-transparentna), nijanse dostupne po Tikkurila Masonry facade ton karti. Potrošnja: Oko 4-6m2/l, u zavisnosti od strukture i poroznosti površine i metode nanošenja. Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Micmex. Pakovanje: 2,7l. Stepen sjaja: Pun mat.
Način primene
Pre nanošenja proizvoda, površina koja se farba mora da bude očišćenja, odmašćenja i da su uklonjene sve napravilnosti. Potom se površina mora tretirati sa fasadnom podlogom (grund-om), gde posle sušenja podloge (nakon 4-6 sati) treba naneti proizvod u najmanje 2 ruke u vremenskom razmaku od 12 sati, prvi sloj po potrebi razrediti sa 5-10% vode, pri optimalnoj temperaturi i vlažnosti vazduha.
Naša preporuka
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.