Keramol Elastik beli Maxima

KERAMOL Elastic White je visoko elastični lepak za keramičke pločice na bazi belog cementa, posebno selektovanih agregata, sintetičkih polimera i aditiva.
Od 6.760,00 RSD / SET
Na stanju
Glavna Šifra
MKE25KG_c
M.Keramol Elastic White 3+1
Količina: 100  
6.760,00 RSD / SET
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
KERAMOL Elastic White je visoko elastični lepak za keramičke pločice na bazi belog cementa, posebno selektovanih agregata, sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, na zidnim i podnim površinama za lepljenje transparentnog kamena, mermera, krečnjaka, staklenih prizmi, keramike i mozaika. Ne menja boju materijala. Temperaturno je postojan od -20°C do +70°C. Preporučuje se za upotrebu u kupatilima, kuhinjama, sistemima sa podnim grejanjem, bazenima, balkonima i terasama, odnosno svim situacijama gde su zalepljene keramičke pločice izložene povećanoj vlažnosti i promenama u temperaturi. Idealan je za lepljenje neupijajućih pločica kada je površina zahtevna, kritična i deformabilna.
Način primene
KERAMOL Elastic White od 25kg dodati na 7l vode i mešati do stvaranja homogene mase bez grudvica. Sačekati 15 minuta, pa ponovo intenzivno izmešati. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti u roku od 2 časa.
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.