Hardex

HDN Ultra Spray 42,čvrst usisni s.

Home Alat i pribor Električni uređaji HDN Ultra Spray 42,čvrst usisni s.
Bezvazdušna (airless) klipna prskalica sa čvrstim usisnim sistemom, na podesivom ramom sa točkovima, oznake UltraSpray 42.
1.462.780,00 RSD / kom
Nema na stanju
Glavna Šifra
2560421500
Opis proizvoda
Način primene
Opis proizvoda
UltraSprey 42 je viskokokvalitetna, najsnažnija, lako prenosiva i efikasna bezvadušna (airless) klipna prskalica, montirana na podesivom ramu, opremljena sa kolicima sa točkovima. Poseduje fiksiranu usisnu granu koji omogućava primenu visoko viskoznih premaza (što nije slučaj kod savitljivog usisnog sistema), služi za farbanje zgrada, metalnih konstrukcija, zidova, plafona, stubova i drugih površina koristeći supstance rastvorljive u vodi i na bazi rastvarača kao što su: lakovi, prajmeri (podloge), akrilne, lateks i uljane boje, gde takodje omogućava veću preciznost izvodjenja završnih radova pogotovo kod velikih površina, kako spolja, tako i unutra. Zahvaljujući veoma snažnoj pumpi pruža mogućnost rada na značajnoj udaljenosti (rad sa dužim crevima). Prednosti proizvoda su visoka efikasnost (može se preći veće rastojanje i raditi na većoj visini bez pomeranja mašine), mogućnost priključka i rada sa dva pištolja, jednostavno servisiranje i kraće vreme potrebno za pripremu i završne radove, precizni i kvalitetni mehanički elementi (dužina upotrebe bez premca), inovativna konstrukcija pumpe sa SimpleSet™ sistemom (mogućnost rada na mestima na kojima druge pumpe ne mogu da održavaju pritisak), poseduje kutiju za osnovni pribor, kompjuter za upravljanje mašine koji pokazuje na ekranu obaveštenja u slučaju bilo kakvih problema. Instalirati uredjaj uz pomoć dva ključa (ne dobijaju se u setu): 1. priključiti crevo na pumpu i zategnuti uz pomoć ključa, 2. povezati crevo sa pištoljem i zategnuti uz pomoć dva ključa, povezati mrežu na napajanje (mrežni napon mora da odgovara naponu navedenom na pločici uredjaja), uredjaj se obavezno mora uzemljiti. Pre početka radova proveriti i pričvrstiti sve komponente sistema, sigurnosni upravljački točak uvek treba da bude zaključan (otključati pištolj samo kada je u upotrebi), podmazati zaptivke (naneti par kapi ulja na kapu zaptivača), pripremite najmanje tri kante, prva sa materijalom potrebnim za prskanje (bojenje) odabranih površina, druga sa vodom ili razredjivačem (u zavisnosti koja je komponenta korišćena) za ispiranje i čišćenje uredjaja i komponenti, i treća za skupljanje materijala. Radni napon 230V, snaga 1500W, maksimalni pritisak 227 bar, maksimalna efikasnost 4,2 L/min, maksimalna veličina mlaznice (za jedan pištolj 0,031", za drugi pištolj 0,021"), maksimalna dužina creva 66m, težina 59kg. Pakovanje sadrži: agregat, crevo za materijal 3/8" od 15m, crevo za bacanje od 1m, dvo-funkcijski pištolj za raspršivanje 40GX, poklopac mlaznice GX, raspršivač GX-517, klipno ulje od 100ml, zaptivni ključ, upustvo.
Način primene
Pre upotrebe uredjaja svaki put proverite ispravnu voltažu napajanja, uzemljite uredjaj i zategnite sve komponente sistema. Takodje se uverite da je sigurnosna brava pištolja zatvorene. Podmažite zaptivke. Pripremite najmanje tri kante, prva sa materijalom potrebnim za prskanje (bojenje) odabranih površina, druga sa vodom ili razredjivačem (u zavisnosti koja je komponenta korišćena) za ispiranje i čišćenje uredjaja i komponenti i treća za skupljanje materijala. Pre početka farbanja na probnoj površini proveriti uzorak raspršenosti.
© ROMA Company 2023. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web.